"Атака" пита Йовчев какви санкции ще има за полицая от Летище Варна

Последна промяна на 24 януари 2014 в 12:10 4314 6

Десислав Чуколов
Десислав Чуколов

Въпрос относно взетите мерки по отношение на "непристойното и неправомерно" поведение на полицай Костадин Колев зададе по време на парламентарния контрол днес депутатът на "Атака" Десислав Чуколов.

Той потърси сметка от вътрешния министър Цветлин Йовчев относно предприетите в МВР действия след жалбата, която председателят на "Атака" Волен Сидеров е подал на 21 януари.

Според Чуколов на Летище Варна Сидеров е бил нападнат от "представител на протестиращите" и от "неговия родител".

Министър Йовчев отговори, че писмото с жалбата на Сидеров е предадено в Районан прокуратура - Варна за преценка, но оттам не са разпоредили никакви действия към МВР.

Вицепремиерът обясни, че по случая се води досъдебно производство и вътрешното министерство нямат процесуални ангажименти към това разследване.
"Информацията ме кара да искам отново Военна прокуратура да може да се занимава с полицаите защото явно гарван гарвану око не вади", заключи Десислав Чуколов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

24.01 2014 в 21:31

Свобода на словото... Чуколина има право да пита. Въпросът е защо и отговарят.

24.01 2014 в 15:02

Чукалов е нагъл, но това не е нещо ново. Ако полицаят трябва да се порицае, то е, защото не е застрелял Сидеров при първия опит за посегателство върху него.

24.01 2014 в 13:44

""Атака" пита Йовчев какви санкции ще има за полицая от Летище Варна" -смях в залата на завален португалски! нема край таа кафево-лайнянана наглост! Сиктироф че бъде мъмрен пред строя и па наново "ескадроните летат"а ченгето че упере пешкиро, оти гарван гарвану око не вади, както знаеме от старата и нова история на бг. с друи думи, работатаа си е от секъде съде говна и лайна као у турски кенеф, както са го казали по свето.Отоманлъка си е лика прилика за све що е бг и най-добре си е да се върне бг на турция, Духан да си е вечен кокорбашия а бсп-то со сиктироф да се пременат в башибузушки еничери(квито и са в същност) и останалото тъпо дето се овчее по целата д-ва да си въздъхне, отмори и така още 500г да сърба шкембе чорба, а като му се случи да се изкъпе от секъде да му честитаат! Па да си вика че е велик и единствен (което и си е верно, шото таково избушено като овчи бг и у африка нема)Ашколсун, машаала, еваалаа...

24.01 2014 в 12:54

Основно качество на днешните политици от атака,бсп и дпс е НАГЛОСТТА.Ако не си достатъчно нагъл,не ставаш за политик от посочените партии.

24.01 2014 в 12:45

Лъжата и цинизмът станаха основен политически инструментариум на турските подлоги от Юруш /Атака/.
Плюс море от наглост и психическа обремененост.

24.01 2014 в 12:34

а аз пипам тези смешници от акака до кога ще ни облъчват с фекалии от устите им?