Антон Тодоров: Трибестанът БСП не стига на Радев да вдигне самолета

Ченгетата ни са по-добри от ченгетата ви, каза депутатът от ГЕРБ, който написа книгата "Шайка - Бойко, Росен, Цецо и другите"

OFFNews 06 октомври 2017 в 09:43 11421 6

Атаката на депутати от ГЕРБ срещу държавния глава Румен Радев продължава с пълна сила, въпреки декларираната протегната ръка от страна на премиера Бойко Борисов. Поредният епизод от острото противопоставяне бе в студиото на Нова телевизия тази сутрин.

"Започвам с едно извинение към президента Радев, дано да го приеме, а именно, че споменах за негова любовница. Оттук нататък ще говоря за неговата муза, която през 2014 г. той е назначил на допълнителен договор като пиар.  Извинявам се, не е любовница, муза е", заяви Антон Тодоров пред Виктор Николаев.

Авторът на "Шайка - Бойко, Росен, Цецо и другите", който сега битува като депутат от голямата управляваща партия, уточни че прави това уточнение от името на ГЕРБ и от свое собствено име.

"Президентът Радев дълго се опитваше да вдигне самолета, но явно му трябва по-силен политически Трибестан (Б. ред. - медикамент, подпомагащ мъжката потентност) от този на БСП, който те му дават. Затова ние сме решили да му се извиним, за да го подпомогнем в това нещо", продължи депутатът от ГЕРБ, който не успя да стане шеф на Комисията по досиетата.

По повод вчерашното си изявление в парламента защо президентът Румен Радев предпочита изтребители "Грипен" - „Знаете ли как е мотивиран - с потупване по рамото. Не е взел 5 млн., да не си помислите. Мотивиран е с потупване по рамото“, Тодоров заяви, че в държавите, в които шведската компания е продавала самолети - Чехия и Унгария, полицейски разследвания са доказали, че има раздавани пари под масата.

"Не от бек вокали, ами от съвсем сериозни играчи на терена. Там се говори за 12,7 милиона, в ЮАР, казват разследванията, са раздадени 20 милиона", каза депутатът от ГЕРБ.

На въпрос дали тези пари са плащани от шведската компания, Тодоров обясни, че не иска "утре да се появи някое личице от СААБ и да каже, че му правим лоша реклама".

„Грипен”-ите са бутикова измишльотина на фона на изтребителите F-16”, заяви още Тодоров.

Според него имало сериозни съмнения, че Румен Радев, като ръководител на интегрирания екип за избор на нов боен самолет, си е позволил волности, които подлежат на санкции.

Той разкри още, че „доверени лица в президентството казвали, че там се унищожават някои документчета”.

"Ченгетата ни са по-добри от ченгетата ви", каза още Тодоров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7000

6

Николай Манолов

06.10 2017 в 19:35

Бутикови изтребители? :D Няма такъв олигофрен.

77927

5

El Commandante

06.10 2017 в 10:45

Не разбирам защо се позволява на хора с очевидни психически отклонения да участват в сутрешни предавания.
За парламента изобщо няма да отварям дума.

В Карлуково спят ли?

23293

4

Стефан

06.10 2017 в 10:44

Байно, не знам дали са ти казвали, но за такива приказки, и такова поведение, не само спрямо Държавния глава, а спрямо случаен несретник, в кръчмите бият. А малко от малко приличното общество, просто спира да има вземане - даване с с мерзавеца.
Така че, антоне тодоров, ако си мислиш че в момента умираш с музика - бъркаш. За изтрещял от хормоналния хаос в организма пубертет - поведението е обяснимо. За възрастен мъж - също, но тогава терминът е друг - мерзавец.

12021

3

bls

06.10 2017 в 10:38

"Виктор Николаев: „Една „шайка“ ли стои зад грипен, това ли искате да кажете?“

Антон Тодоров: „Изключително силни думи употребявате, ще ви изядат хляба…“

Виктор Николаев: „Те не са мои.“

Антон Тодоров: „Колежката ви и тя беше тръгнала малко в една посока, ама ето, виждам, че липсва столчето и…“"

Много би ми бил любопитен коментарът за този диалог проведен днес сутринта в студиото! Ама много! Много тънка /и не толкова тънка/ заплаха породена от въпрос на журналист в национален ефир, отправена от депутат от управляващат апарти! Нормално ли е това и ако е нормално за кои държави е нормално!

12256

2

Stamboloff

06.10 2017 в 10:37

Представих си този колко съдби щеше да затрие, ако го бяха допуснали да работи за службите преди десети. А е имало и такива като него. Милият- трудовакът редник спори за самолети с генерала командир на ВВС. Да му имам самочувствието. Мисля, че много скоро ББ ще се усети какво им носи тоя и ще му спре вентилатора...и ще го остави с лайната в шепите:-)

20699

1

Новак

06.10 2017 в 10:08

Досега поне бяха само прости - вече пуснаха и гадните копои. Това явно е най-гадното стадо останало от 6-то управление - баш мръсниците, които съсипваха човешки съдби с ровене в личния живот. И това говедо ако изтърпим значи наистина сме много голяма мърша (по Славейков)
 
X

Да помогнем на украинските деца!