Quantcast

Ангел Джамбазки шести по активност в Европарламента

OFFNews Последна промяна на 20 май 2019 в 15:03 2939 0

Броени дни преди европейските избори сайтът www.mepranking.eu публикува класация за активността на представителите в Европейския парламент.

Единственият български представител в челните 20 места е заместник-председателят на ВМРО и настоящ евродепутат, избран през 2014 г. от коалиция „България без цензура, ВМРО, ЗНС, Гергьовден“, Ангел Джамбазки.

Джамбазки е класиран на шесто място, като на първо се нарежда председателят на ЕП Антонио Таяни, а на второ - лидерът на Европейската народна партия Манфред Вебер. 

Анализът взима предвид всички публично достъпни параметри за представянето на евродепутатите, като категориите са: доклади, изявления, позициите, които заема в Европарламента, и честотата на присъствията му.

Основните акценти в дейността на Джамбазки досега бяха борбата с двойните стандарти в ЕС, признаването на съществуването на българско малцинство на територията на Албания, пакет „Мобилност", замразяването на преговорите с Република Турция за членство на ЕС, овладяването на миграционната криза и защита на външните граници. 

Европейски избори 2019

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !