30 проверки на общински структури текат в момента

OFFNews 26 април 2016 в 08:08 3738 8

Проверки в 30 общински структури се извършват в момента, за спирките в София на ЦГМ съм назначила външна техническа експертиза. 

Това заяви столичният кмет Йорданка Фандъкова по Нова тв. Тя обясни, че оставките на зам.-кмета Любомир Христов и ръководството на ЦГМ са поискани от нея и подадени заради накърнено доверие в работата на общината. Все още не можем да твърдим, че има злоупотреби, трябва да приключат проверките, допълни Фандъкова. 

Налагаме огромни санкции за лошо изпълнение, припомни столичният кмет. Тя уточни, че зам.-кметът Любомир Христов е с депозирана оставка, заради гостуването си в дома на депутатката Ирена Коцева, чийто съпруг печели поръчката за навеси на 60 спирки. Той няма отношение към поръчката на ЦГМ, обясни градоначалникът. 

Тя обясни, че конкретният случай не бива да пречи на развитието на градският транспорт в столицата. Не мога да гарантирам за никого, само за себе си, важно е да има прозрачност и непрекъснат контрол, подчерта Фандъкова. 

Надявам се да не се забави системата за електронно таксуване. Това е начинът хората да са спокойни, че плащат справедливо, каза още Фандъкова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12040

8

kibrit

26.04 2016 в 15:41

18551

6

Нострадамус

26.04 2016 в 13:38

Цялата структура на общината е една голяма корупциоинна система и е прогнила където и да бъде проверена.Kрадеш като за световно, но се правиш на светица. Поне се засрами малко от това което в момента се случва в Столична община. Стига с тия долни лъжи и манипулации на обществото. Всички знаем, че идват избори и на боса ти Боко му трябват много пари!!!

16008

2

Nik68

26.04 2016 в 09:28

За какво справедливо плащане говори Фандъкова, след като е налице корупционна схема,а и тя рева в хора "Да вдигнем цената на билетчето". Оказва се че за да има от къде да се краде. Отдавна се очакваше - кранчетата от европарите ще се затварят и ще се затварят и ще се налага да си генерират вътрешни приходоизточници.
 
X

Да помогнем на украинските деца!