Количките за бебета от ново поколение

OFFNews 28 септември 2020 в 16:22 6003 0

Качеството и безопасността на бебето са два от основните определящи критерии за всяка покупка на детски артикул. Удобството и красивата визия също са от голямо значение при избора на продукт, предназначен за най-малкия член на семейството.

Тези правила важат с особена сила за бебешката количка, без която не може нито едно семейство с новородено. Количките за бебета от ново поколение, предлагани в онлайн магазина КИДСО, задоволяват всички изисквания на грижовните майки и татковци и предлагат в допълнение много екстри.

Модерни колички от реномирани марки

Покупката на количка е вълнуващо преживяване за всички родители и избирането й започва още преди появата на малкия човек. Към избора й трябва да се подходи отговорно, защото тя се ползва от първите дни след посрещането на бебето и е важна част от живота на семейството в продължение на много месеци.

Каталогът на КИДСО разполага с огромен асортимент на колички с отлични технически характеристики, произведени от висококачествени материали. Онлайн магазинът предлага бебешки колички само от реномирани марки. Може да сравнявате и избирате между моделите на Zizito, Chicco, Lorelli, Kikkaboo, BebeDue, Cangaroo и други.

Количките са съобразени с най-съвременните модни тенденции, както по отношение на моделите и дизайните, така и на цветовете. Наред с традиционните разцветки синьо и розово, избирани според пола на детето, има радващи окото бебешки превозни средства в разнообразна цветова гама за всеки вкус. Освен едноцветните варианти, има колички в комбинация от нюанси и актуални принтове. Голяма част от разцветките са унисекс, за да са подходящи както за момченца, така и за момиченца.

Всяко семейство може да си позволи количка от Кидсо, тъй като цените са в много широк диапазон.

Надеждни бебешки колички с много удобства и екстри

Количките, предлагани в Кидсо, са с гарантирано качество, защото отговарят на най-високите международни стандарти за сигурност. Всеки родител може да направи информиран избор сред най-добрите предложения на пазара, тъй като каталогът на онлайн магазина дава много подробна информация за характеристиките на всички артикули, придружена с илюстративен снимков материал.

В описанието е посочено за какви килограми и каква възраст е предназначена количката, като например обозначението 0+ означава, че е за новородено, а 6+, че е подходяща за над 6 месеца. Описани са и всички параметри на изделието, като тегло, размери в сгънато и разгънато положение и др.
Предлагат се всесезонни колички или за определени сезони – лятна или пролет/лято/есен. Моделите могат да бъдат и комбинирани, като вариантите са 3 в 1 или 2 в 1.



Много практичен избор е количка 3 в 1, която има кош за новородени, трансформиращ се в седалка и столче за кола. Предните колела са завиващи, задните са със спирачки. Детското превозно средство има добра маневреност, която осигурява лесно движение дори при не особено равни терени. Конструкцията е много лека, изработена е от висококачествени материали, което прави количката лесна за носене. Има сенник, който се регулира.

Столчето за кола е лесно за монтаж и пренасяне и е изключително удобно. Количките разполагат с много аксесоари, като покривало за крачета, чанта, двулицева мека подложка за тялото, адаптери за столче, а мама със сигурност ще е доволна от големия кош за пазаруване.

При всички колички безопасността на децата е осигурена от предпазни бордове. Гумите са снабдени с амортисьори за по-меко возене. Облегалките могат да се регулират, като има няколко възможни положения на гръбчето. Освен сенници, количките имат мрежести визьори. Конструкциите са здрави и са изработени от безопасни за здравето на детето материали, които могат лесно да се хигиенизират. За удобство на мама и татко дръжките са с опции за регулиране на височината.

Летните колички могат да се сгъват лесно, при някои от тях това може да става само с един бутон и с една ръка.



В сайта на онлайн магазина Кидсо може да намерите подробна информация за начините на плащане и доставка. Всички бебешки колички, поръчани от kidso.bg, са сертифицирани по SGS и имат гаранционни карти.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови