5 планети пречат на Борисов да състави правителство

Лидерът има 7 дни, ако не иска да влезе в период на ретрограден Меркурий

OFFNews 03 април 2017 в 12:51 13375 4

Неведнъж бившият и вероятно бъдещ премиер Бойко Борисов е заявявал, че силно вярва в астрологията, а често под диктовката на звездите лидерът на ГЕРБ е взимал и политически решения. Преди президентските избори Борисов сам обясни, че бави анонсирането на кандидата нна ГЕРБ заради период на ретрограден Меркурий.

Какво е положението сега? През април цели 5 планети са ретроградни, което - нищо чудно - отново да забави обявяването на новото правителство.

Сатурн официално става ретрограден на 5-ти април и продължава до август, а Меркурий става ретрограден на 10-ти и ще продължи така до 3-ти май.

В тази фаза се очаква да се върнат стари неща и нищо ново няма да се появи в този период. Всички надежди за съставяне на ново правителство ще си останат просто надежди, коментира пред OFFNews астроложката Антоанета Салфидж.

Юпитер е ретрограден от февруари и ще стане прав през юни. Тази планета отговаря за истината и обществения интерес.

Венера също влияе силно и ще се обърне този месец. Изборите преминаха по време на ретроградна Венера, което е лъжлив избор, казва Салфидж. Според астроложката, когато Юпитер се обърне през юни, истината ще излезе наяве.

Според нея не пречи да се състави правителство сега, но хората ще са разочаровани. Новият кабинет ще представи стари модели и ще разчита на хорския ентусиазъм.

"Ще има реваншизъм, всичко ще е на "-ре". Управляващите да гледат към ремонти и поправки", добавя тя. Според астроложката най-важно е този месец да се направи сметката, бюджетът и разчетът на бъдеща договорка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

4

Hissarion

03.04 2017 в 17:15

Петте планети са Далаверикус, Сидер, Каракачаний, Ши-6 и Буда. В зависимост от това, как се подредят тези корпулентни планети, ще бъде подредбата на кабинета.

9047

3

Йоан Каратерзиян

03.04 2017 в 13:36

БББ няма никакъв проблем да си формира правителство. Нито истината, нито обществения интерес е фактор за него.