Затварят хотела на ужасите в Чифлик

ОFFNews 16 март 2018 в 13:36 14486 4

Затварят хотела с три звезди в троянското село Чифлик, който и държи високи цени и предлага на клиентите си мизерия, вместо качествено обслужване.

Това обяви пред журналисти министърът на туризма Николина Ангелкова. "След наша спешна проверка пред 2 дни се установи,
че този обект изобщо не трябва да функционира. Получихме и сигнали от родители, които са записали децата си за зелено училище там. Това е абсолютно недопустимо, хотелът не отговаря на изискванията за нормално пребиваване, нито пък за зелено училище на деца", каза тя.

Тя каза, че още днес ще бъде затворен първият етаж на хотела заради инспекцията на РЗИ  и очаква Комисията за защита на потребителите да я сезира, за да започне процедурата по отнемането на категоризацията му. 

"Изискали сме от Димитър Маргаритов да сезира процедурата и да отнемем незабавно категоризацията. Това ще се случи в рамките на 3-4 дни", допълни министърът.

Преди няколко години хотелът дои поискал да увеличи звездите си, но Ангелкова отказала. По думите й от мястото за настаняване използват неправомерно и думата "спа" в името си. Министърът обясни, че когато хотелът е получавал категоризацията си, той е отговарял на изискванията за 3 звезди.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12256

4

Stamboloff

16.03 2018 в 15:15

Оффнюз, този хотел име има ли си, щото доколкото знам в селото има поне 10-15 хотела?
Ако го приемете за излишно любопитство, да ме извините.
Странно, но вече в трета статия за случая не виждам името на хотела. И ми се струва, че някой иска да го купи евтино от банката, където е ипотекиран, но да не му разваля името, че ще му трябва после. Мдаа

12025

3

Rattrack

16.03 2018 в 15:08

A не е ли редно при подобни оплаквания да се съобщи името на хотела? И какво ще категоризира тази министърка, като че ли не е чувала за онлайн рейтингите на трипадвайзър и хотелските платформи.
Аман от тъпи администратори, които умрат да проверяват и категоризират.

12107

2

В М Маровска

16.03 2018 в 14:30

А не би ли трябвало след като се получат съответните звезди, някой да прави периодични проверки, дали съответния обект поддържа нивото за тях?! Разчита се на съзнанието на собствениците? Щом е така, ето го резултата!
 
X

Подкастът на OFFNews