Временно променят движението около "Св. Александър Невски"

ОFFNews 25 юни 2014 в 17:08 1971 0

Снимка от подготовката на сцената за операта
Снимка от подготовката на сцената за операта "Борис Годунов".

Заради спектаклите „Опера на площада” временно се преустановява движението и спирането на автомобили в района около катедралния храм "Св Александър Невски" в столицата.

До 09.07.2014 г. се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на пл. „Св. Александър Невски”, на северозападната част между ул. „Оборище” и ул. „Дунав”, на югозападната част на пл. „Св. Александър Невски”, на ул. „Оборище” между ул. „Г.С. Раковски” и пл. „Св. Александър Невски”.

В нощите на концертите е позволено спирането на автомобили на пл. „Николай Гяуров” само за присъстващи на спектаклите.

До демонтирането на съоръженията на 09.07.2014 г. се забранява влизането на пътни превозни средства с изключение на автомобилите на Светия Синод, по ул. „Оборище” между ул. „Г. С. Раковски” и бул. „Васил Левски”, по ул. „11–ти август” между ул.”Московска” и ул. „Оборище”.

От 20:00 до 24:00 часа до 29.06.2014 г. се забранява влизането на пътни превозни средства на ул.”Оборище” между ул. „Г.С. Раковски” и бул. „Васил Левски”, по ул. „Дунав” между ул. „Оборище” и ул . „Московска”, по ул. „15-ти ноември” между бул. „Цар Освободител” и ул. „Оборище”.

Подсигурени са два "паяка" за принудително преместване на паркирани автомобили на нарушителите в района.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови