Владо Плацентата не бил удрял лекарката, а жена му не му била жена

OFFNews 12 октомври 2017 в 08:57 9423 6

Владимир Стоянов, познат като Владо Плацентата, който удари жестоко лекарка в болница Шейново, проговори пред Нова телевизия. Той изненадващо обяви, че побой изобщо не е имало, а родилката не е негова жена.

Скандалът стана след като мъжът поиска да получи плацентата на детето си, а д-р Гаргова не му я даде.

„При мен всичко е наред. Аз съм успешен във всяко отношение. Имам амбиция да живея по-дълго. Имам познанията и специалността как да помогна на себе си и на много хора. Няма как да ме е срам за нещо, което не съм извършил”, заяви Владимир Стоянов.

Той говори пред Нова телевизия с маска на устата и маскарадна шапка, за да запазел "личното си пространство". Според него лекарката си е измислила за проблема.

„Може тя да е знаела, че там няма камера и да го е нападнала в гръб на стълбите и той да се е защитил. Няма доказателства въобще да е имало побой”, каза той.

Владо Плацентата обясни още, че ако се докаже, че е невинен, ще иска да му се изплати обезщетение.

„Не се чувствам виновен. Не съм направил нищо лошо на никого. Доколкото разбирам, хора са видели скандал, значи, че тази жена е видяла, че един родител е искал да направи най-доброто за детето си. Значи този човек е истински баща”, добави Стоянов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20699

4

Новак

12.10 2017 в 22:08

Чисто медицински може и да е прав - тогава деянието го е извършило другото му аз, а сегашното му хал хабер си няма какво е ставало. Човекът или е шизофреник или го играе такъв.

11800

3

limlim

12.10 2017 в 19:32

Мунчето са го подучили да играе невменяем, ама не е добър. Просто си е психопат, но подлежи на съд. Наблюдавайте психиатричната експертиза...

12416

1

IBL IBL

12.10 2017 в 09:35

Господ да се смили над болната душа на тоя сатанист. Моля се за него! А иначе, хорският съд отдавна трябваше да си е свършил работата и този да е изолиран от обществото за дълго, а после в институция за такива като него до живот.