Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Столичният зоопарк с мобилно приложение, набира посетители на Ваканция и СПА Експо

OFFNews 13 февруари 2020 в 14:30 1545 0

Столичният зоопарк за първи път има собствен павилион на 37-то издание на Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо“. 

Изложението се провежда под патронажа на Министерството на туризма. До 15 февруари Зоологическата градина ще представи новите си технологии, сред които мобилно приложение и обновен сайт. 

В мобилната апликация ще се получава пълна информация за събитията и инициативите в зоопарка, както и за новите животни, лятното училище и демонстративно хранене на животните. Сайтът пък предлага виртуална разходка из зоологическата градина. 

С представянето си на изложението, ръководството на софийския зоопарк се надява да надгради увеличението на посещаемостта от последните години и да затвърди позициите си на един от най-разпознаваните от 100-е туристически обекта на България.

На форума участват наши и чужди туроператори и туристически агенции,те могат да осигурят групово посещение в зоологическата градина, която има възможност да се появи и на международния туристически пазар.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews