Спират водата в центъра на София и ж.к. ''Христо Смирненски''

OFFNews 19 октомври 2021 в 05:12 991 0

Столични централни улици ще останат без вода днес заради реконструкция на уличен водопровод на ул. "Георги С. Раковски", предупреждава "Софийска вода". Тя ще бъде спряна от 9:30 до 21 ч. на ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ - от №1 до №25, бул. „Васил Левски“ от №1 до №7; ул. „Георги С. Раковски“ - от бул. „Васил Левски“ до бул. „Патриарх Евтимий“, и на ул. „Гургулят“.

Ако дейностите продължат над 12 часа, ще има водоноска на "Гургулят" 18.

Вода няма да има и в ж.к. "Христо Смирненски". Заради монтаж на спирателен кран по ул. „Слатинска река“ тя ще бъде спряна от 9 до 21 ч на ул. „Слатинска река“ - от ул. „Камчия“ до ул. „Боян Магесник“; бл. 10, бл. 10А (висока зона), бл. 5 и бензиностанция „Петрол“.

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на ул. „Слатинска река“.

Ремонтите ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите могат да получат повече информация на тел. 0800 121 21 или да следят текущите теренни дейности на https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. По имейл или чрез СМС те могат да получават информация за планираните спирания.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови