Спират водата в Младост 4 и Лозенец за ремонти

OFFNews 25 май 2022 в 05:04 1658 0

Днес водата ще бъде спряна в части от жилищните комплекси Младост 4 и Лозенец в София

Снимка OFFNews

Днес водата ще бъде спряна в части от жилищните комплекси Младост 4 и Лозенец в София

"Софийска вода" ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Младост 4“ и ж.к. „Лозенец“ днес, 25 май.

Заради строително-монтажни работи до бл. 401 в „Младост 4“ водата ще бъде спряна от 9:00 до 19:00 часа на: ул. „Божан Ангелов“, ул. „Филип Аврамов“, ул. „Акад. Румен Цанев“ и ул. „Д-р Атанас Москов“.

Ако дейносттие продължат над 12 часа, "Софийска вода" ще осигури водоноска пред бл. 415.

Подмяна на спирателни кранове в ж.к. „Лозенец“ е причина за спиране на водоподаването от 10:00 до 21:30 часа на: ул. „Бряст“ и ул. „Света гора“ - от ул. „Кръстьо Сарафов“ до бул. „Свети Наум“.

Ако дейностите продължат над 12 часа, „Софийска вода“ ще осигури водоноска на кръстовището на ул. „Бряст“ и ул. „Света гора“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща или с безплатен SMS те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews