Спират водата в част от с. Мърчаево

OFFNews Последна промяна на 14 юни 2021 в 05:16 175 0

"Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в част от с. Мърчаево днес, 14 юни. Това е необходимо за извършването на водопровод на ул. „Касис“. 

Вода няма да има от 9:30 до 20:00 на ул. „Касис“ - от ул. „Касиопея“ до ул. „Цар Симеон I“.

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, „Софийска вода” ще осигури водоноска на ул. „Касис“, кръстовището с ул. „Касиопея“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите могат да получат повече информация на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на "Софийска вода" - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови