Sofia Fun Fest – в помощ при избора на арт или спортна школа за детето

OFFNews 10 септември 2015 в 09:00 2210 0

Sofia Fun Fest 2015 ви кани на 19 септември от 10:00 часа в Sofia Ring Mall, за да се забавляваме, играем, майсторим и творим. Преживейте един семеен фестивал за спорт и изкуство.

Децата ще научат повече за спортовете, които обичат, ще открият нови такива, ще развият нови желания, ще намерят нови приятели и ще бъдат вдъхновени от треньори, преподаватели и легендарни български имена в спорта.

В празника ще се включат спортни школи и клубове от широк кръг от спортове - спортисти и треньори, които да вдъхновят децата и да разпалят тяхното желание за активен и здравословен начин на живот, и ще ги запознаят със специфичните особености и ползи на конкретния спорт.

Програмата ще помогне и на родителите при избор на подходяща школа спрямо възрастта, характера, таланта и уменията на всяко дете, както и ще улесни намирането на тази школа спрямо местоживеене, близост и часове на заниманията.

С участието си във всички арт забавления децата ще преоткрият нови заложби и ще развият своя талант.

В програмата сме подготвили много изненади и игри както за децата, така и за цялото семейство.

Благотворителен базар ще набира пари за апарат в помощ на обучението на деца с увреден слух. Със събраните средства ще бъде закупена FM системата Amigo T5/R5, която е неизменен помощник при обучението на децата.

А в томболата на финала ще раздадем много подаръци, осигурени от нашите приятели от Sofia Ring Mall и Funtasy, Vivacom, Караджъ Турс, Clever Book, Kids Optics и спортните школи, участващи във феста.

Нека всички се съберем, за да се забавляваме, играем, майсторим и творим.

Заповядайте, ще ви очакваме! Програмата започва от 10:00 часа. Входът е свободен!

За повече информация и последни новини последвайте страницата на събитието във facebook или станете фен на фестивала.

Рекламна публикация.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Предизборно със Светльо Витков