Серията HUAWEI Watch 3 идва с ексклузивен циферблат с подписа на Робърт Левандовски

Самият циферблат е изчистен и излъчва класата на звездата, чието име носи

OFFNews 22 юни 2021 в 15:20 4170 0

Футболното лято е в разгара си и в него Huawei си партнира с футболната звезда Робърт Левандовски за дизайн на ексклузивен циферблат за най-новите модели смарт часовници Huawei Watch 3 и Watch 3 Pro. Тяхната глобална премиера бе на 2 юни, а на българския пазар ще стъпят на 12 юли. Циферблатът RL9 е израз както на професионалната кариера, така и на бизнес начинанията на Левандовски, и вдъхновява и новите собственици на Watch 3 и Watch 3 Pro за активен и пълноценен живот.

Ексклузивно с премиерата

Циферблатът с подписа на Робърт Левандовски ще бъде достъпен за Huawei Watch 3 и Watch 3 Pro в момента на тяхната премиера. Робърт Левандовски е не само един от най-добрите футболисти в света, а и посланик на Huawei за редица европейски държави. Самият циферблат е изчистен и излъчва класата на звездата, чието име носи. Черният фон стои добре на всеки аутфит, а подписът на Левандовски и знаковите инициали RL9 създават елегантност, която ще оценят не само феновете на футбола.

Моделите от серията HUAWEI Watch 3 идват с богати възможности да бъдат високотехнологичен партньор в поддържането на активен и здравословен живот. С тях може да се следи пулса, нивото на стрес и на наситеност на кръвта с кислород през цялото денонощие, както и да се замерва температурата на кожата. По отношение на спорта, часовниците влизат в ролята на персонален треньор за 104 дисциплини. Нещо повече, с тях могат да се провеждат независими обаждания и съобщения.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови