Quantcast

Сеизмолог вини психотронно оръжие за "изкрейзването" на нацията

OFFNews Последна промяна на 29 юни 2014 в 11:16 14253 33

Бойко Рангелов

Снимка marica.bg

"Не е възможно българският народ да изкрейзи така масово без намесата на такова психотронно оръжие", заяви в ефира на "Нова телевизия" сеизмологът Бойко Рангелов.

Той бе поканен в студиото, заедно с журналиста Светослава Рудолф, за да коментират твърденията, че наводненията във Варна са причинени от дейността на изследователската станция на програмата за изследване на йоносферата HAARP.

Рангелов описа HAARP като система от антени, които излъчват електромагнитни вълни. Съоръжението се намира в Аляска, САЩ. Официалната цел на това съоръжение е изучаване на интервала от йоносферата, който съдържа по-голямата част от озоновата защита на земята. Чрез инсталациите в йоносферата се излъчват мощни импулси от електромагнитно лъчение, а учените записват заключенията си по въпроса как лъчението влияе върху разпространението на радиовълните.

Журналистът Светослава Рудолф изказа мнение, че именно инсталацията HAARP е предизвикала наводненията в морската столица. Бойко Рангелов отрече тази хипотеза, като заяви, че HAARP предизвиква ефекти само на местно ниво. Сеизмологът обаче изтъкна, че е отворен към хипотезите за секретно психотронно оръжие.

Той дори заяви, че подозира за влиянието на психотронно оръжие върху българите. Тезата му бе подкрепена и от Рудолф, според която политическата нестабилност и кризата на доверие в българското общество се дължат на психотронни атаки, целящи да окажат влияние в момента, когато се договаря "Южен поток" и Русия затвърждава позициите си в Източна Украйна.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

01.07 2014 в 12:47

леле леле тука каква силна наука се изля :) хахаха психотронните генератори работят на макс! нафта има и бичат.
абе стоянова, айде дръжте се малко по сполучливо хахаха
хаарп отсекъде

01.07 2014 в 12:31

Кой казва, че всичко това идва от американския HAARP?
Всички знаем, че има и руски HAARP. Жириновски вече заплаши света с него. Защо на руските паради в Москва винаги е слънчево? Пак заради руския HAARP. А кой има интерес от това? Как тълкувате загадъчното изявление на Путин, че "никоя страна не може да откаже сътрудничество на Русия по газов проект без последствия..." Какво значи последствия? Какви са последствията? (За България след отказа на Южен поток?)

30.06 2014 в 13:03

рядка глупост, даже игнорираща простия факт че от година haarp е изключен.....

30.06 2014 в 09:17

става дума за контрол върху чисто физични природни явления, чрез концентрация на огромно количество енергия върху определена локация. ... процесите са напълно обратими / възстановими (т.е. недоказуеми).

http://www.youtube.com/watch?v=pqY-ogzfpp8

антенно поле от такъв тип сфазирани диполи е в състояние да концентрира еквивалент от теравати върху даден район. но чак точно върху улица в кв."Аспарухово" не е възможно, тъй като има много други фактори, водещи до разсейване на предизвиканите явления. но пък - ха са насочили и задържали всичко на макс за няколко денонощия върху о-в Хаити - не само в порои ще ги удавят, а като нищо може пак да ги друсне :(
така чеееее - щом чичко Бен Ви размахва пръст, хубаво е да сте послушни !
този тип вълни HE действат върху човешкия мозък, а другите - по интересните за тази цел, не се разпространяват толкова надалеч, тъй като йоносферата не ги отразява (част от тях пропуска в космоса, при съществено поглъщане на енергията). в този смисъл, не мога да се съглася, че това е психотронно оръжие.
психологическо - ДА, определено !

30.06 2014 в 06:59

Няма по-страшно психотронно оръжие от простотията.

30.06 2014 в 00:29

В България от 25 години има реално приложено психотронно оръжие и действащо с КПД около 90% !
Нарича се ЧАЛГА.

30.06 2014 в 00:19

Първо: загалавиетоподвежда, което ме навежда на активно мероприятие - заглавието вкарва думите на журналистката, близка до......, в устата на експерта.Елементарно би казал сър Артър, но често хваща декиш. Второ: относно HAARP съветвам професор Манафски да не бърза "Да го вади", а да помисли с горната си глава. Трето: относно конспирацията - всеки си има майстора. Каре седмаци бие "Кент флош реал"

29.06 2014 в 23:43

И Светослава Рудолф и Еленко Ангелов намериха пристан в руската ТВ7. Оттам нататък е ясно кой ги поръчва тия ненормалници.

29.06 2014 в 23:38

В България е разработвано психотронно оръжие още при социализма, даже сме били доста напред, доколкото знам. Така че това не е кой знае каква новина за мен.

29.06 2014 в 20:55

ДО ВСИЧКИ ФОРУМЦИ ТУК. МНОГО МОЛЯ, ПРЕДИ ДА ОБЯВЯВАТЕ ПСИХОТРОННОТО ОРЪЖИЕ (ВПРОЧЕМ НЯКОИ ОТ ВАС ГРЕШНО ГО НАРИЧАТ "ПСИХОТРОПНО"), ЧЕ Е "ГЛУПОСТ" И "ИЗМИСЛИЦА", НЕКА ДА ПРОЧЕТАТ ПОВЕЧЕ. ИМА ДОСТАТЪЧНО РУСКА, АНГЛИЙСКА, ФРЕНСКА, НЕМСКА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И БЪЛГАРСКА ЛИТЕРАТУРА. НО ПОНЕЖЕ ГЛАВИТЕ ВИ СА ПРАЗНИ, ПО-ЛЕСНО Е ДА ОТРИЧАТЕ И ДА СЕ НАДСМИВАТЕ. ЧЕТЕТЕ, Г-ДА И Г-ЖИ, ЧЕТЕТЕ И ПАК ЧЕТЕТЕ! НАД ПСИХОТРОННИТЕ ГЕНЕРАТОРИ ОЩЕ ПРЕЗ 60-ТЕ ГОДИНИ РАБОТЯТ И АМЕРИКАНЦИ, И РУСНАЦИ. НЯКОИ ОТ ПРОЕКТИТЕ ИМ ВЕЧЕ СА РАЗСЕКРЕТЕНИ.