Сеизмолог вини психотронно оръжие за "изкрейзването" на нацията

OFFNews 29 юни 2014 в 11:16 15788 33

Бойко Рангелов

Снимка marica.bg

"Не е възможно българският народ да изкрейзи така масово без намесата на такова психотронно оръжие", заяви в ефира на "Нова телевизия" сеизмологът Бойко Рангелов.

Той бе поканен в студиото, заедно с журналиста Светослава Рудолф, за да коментират твърденията, че наводненията във Варна са причинени от дейността на изследователската станция на програмата за изследване на йоносферата HAARP.

Рангелов описа HAARP като система от антени, които излъчват електромагнитни вълни. Съоръжението се намира в Аляска, САЩ. Официалната цел на това съоръжение е изучаване на интервала от йоносферата, който съдържа по-голямата част от озоновата защита на земята. Чрез инсталациите в йоносферата се излъчват мощни импулси от електромагнитно лъчение, а учените записват заключенията си по въпроса как лъчението влияе върху разпространението на радиовълните.

Журналистът Светослава Рудолф изказа мнение, че именно инсталацията HAARP е предизвикала наводненията в морската столица. Бойко Рангелов отрече тази хипотеза, като заяви, че HAARP предизвиква ефекти само на местно ниво. Сеизмологът обаче изтъкна, че е отворен към хипотезите за секретно психотронно оръжие.

Той дори заяви, че подозира за влиянието на психотронно оръжие върху българите. Тезата му бе подкрепена и от Рудолф, според която политическата нестабилност и кризата на доверие в българското общество се дължат на психотронни атаки, целящи да окажат влияние в момента, когато се договаря "Южен поток" и Русия затвърждава позициите си в Източна Украйна.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!