Ремонти спират водата в части от Младост, Чепинци и Витоша

OFFNews 04 юни 2020 в 05:40 1715 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на пожарни хидранти пред бл. 59 в жк. „Младост“1 налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на бл. 57, бл. 58, бл. 59, бл. 60, бл. 61, бл. 68 и охраняем паркинг на ул. „Сто усмивки“ до бл. 57. 


Разкриване на уличен водопровод на ул.“Училищна“ в с. Чепинци налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа по ул. „Училищна“ от ул. „Зора“ до ул. „Реката“ и по ул. „Реката“ от ул. „Училищна“ до ул. „Отечество“. 

Във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул.“Яна Язова“ в кв. „Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Димитър Шишманов“ №1. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Войната във въздуха на фронта в Украйна