Протест под прозорците на Борисов: Има кой да ви накаже!

OFFNews 04 април 2019 в 07:41 8590 2

Гражданското обединение БОЕЦ организира протест пред Министерски съвет под наслов "Има кой да ви накаже". Събитието е насрочено за днес от 16 часа.

Насловът на акцията е заимстван от репликата на Цветан Цветанов в последното издание на тв предаването "Панорама", в което той заяви "няма кой да ме накаже".

Според БОЕЦ вече е станала ясна "цялата брутална схема по която КОНПИ и шефа ѝ Пламен Георгиев, заедно с НАП "изпират" и осигуряват безнаказаност за Цветан Цветанов, уличен в укриване на доходи, данъчни и финансови измами за над 500 000 лева".

"Тази схема се ползва от всички властимащи! Картина на безнаказаност, зависимости, корупция и тотално превземане на държавата от мафията", заявяват в анонса за събитието от гражданското обединение.

От БОЕЦ декларират и следните цели на протеста: Отстраняване на Борисов и мафиотското му правителство, отстраняване на главния прокурор Сотир Цацаров, отстраняване на шефа на КПКОНПИ Пламен Георгиев, отстраняване на Борислав Сарафов, както и повдигане на обвинения и арест на Цветан Цветанов, с цел възпрепятстване на извършването на други престъпления, укриване и унищожаване на документи и доказателства и възпрепятстване на разследването чрез натиск и влияние върху свидетели.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4005

2

МАНГО

04.04 2019 в 14:40

ЕХО, дай по-добра система!
ПП се състоят от хора, така че...

6015

1

Ехо

04.04 2019 в 12:44

Българи, НЕ гласувайте! Политическите партии в България са престъпни корпорации! Не ги овластявайте!