Променят движението в София заради вота

ОFFNews 05 октомври 2014 в 08:52 2244 0

Промени в организацията на движението в София ще има днес заради провеждането на изборите, съобщиха от Столична община.

От 00.00 часа на 5 октомври до отпадане на необходимостта се забранява престоят и паркирането на паркинга при вход "А3" и прилежащите територии на НДК.

От 8.00 ч. на 5 октомври до приключване на транспортирането на изборните книжа се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автобусите и автомобилите превозващи изборните книжа: на бул. "Витоша" между бул. "Пенчо Славейков" и бул. "Патриарх Евтимий"; ул. "Проф. Фритьоф Нансен" между бул. "Патриарх Евтимий" и бул."България"; бул. "Патриарх Евтимий" между ул. "Проф. Фритьоф Нансен" и бул. "Витоша"; на паркинга на кръстовището на ул. "Баба Неделя" и бул. "Витоша"; на ул. "Джон Атанасов" между ул. "Акад. Борис Стефанов" и ул. "Проф. Кирил Попов"; на паркинга, разположен успоредно на ул. "Джон Ленън", срещу служебния вход на зала "Христо Ботев".

От 8.00 ч. на 5 октомври до приключване на транспортирането на изборните книжа се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства: на паркинга, разположен успоредно на ул."Джон Ленън", зад зала "Христо Ботев"; на паркинга пред главния вход на зала "Христо Ботев", разположен между ул. "Джон Ленън" и ул. "Университетски парк"; на алеята свързваща ул. "Атанас Узунов" и ул. "Манастирска" (от северната и източната страна на зала "Фестивална").

От 19.00 ч. 5 октомври до приключване на транспортирането на изборните книжа се ограничава движението на пътни превозни средства, с изключение на колите на масов градски транспорт: по бул. "Витоша" между бул. "Патриарх Евтимий" и бул. "Пенчо Славейков"; по ул. "Проф. Фритьоф Нансен" между бул."Патриарх Евтимий" и бул. "България"; по ул. "Джон Ленън" между ул. "Акад. Борис Стефанов" и ул. "Проф. Кирил Попов"; по алеята, свързваща ул. "Атанас Узунов" и ул. "Манастирска" (от северната и източната страна на зала "Фестивална").

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови