Пребитото 5-годишно дете разказвало спокойно за боя, най-боляло, когато пастрокът го рита

OFFNews 25 октомври 2023 в 08:40 6238 1

Бюлент Мехмед

Снимка Кадър бТВ

Бюлент Мехмед

Пребитото 5-годишно момче от разградското село Хърсово разказваше кой и как му нанесъл зверския побой спокойно, сякаш е нещо, с което е свикнало. Най-много го е боляло, когато приятелят на майка му посягал с ритници към него. 

Това разказа директорът на „Социално подпомагане“ в град Самуил - Бюлент Мехмед по бТВ. 

Сигналът за насилието бил получен в събота вечерта в 19:10 часа. „В рамките на час бяхме на мястото заедно с полицията и детска педагогическа стая“, уточни той. 

По думите на Мехмед насилникът се опитал да скрие майката и детето. „Държа се грубо и агресивно с полицията и с нас. Униформените обаче успяха да си свършат работата и изведоха майката и детето от къщата. Те бяха с мръсни, стари, скъсани дрехи. Детето беше с много видими наранявания по лицето. Разказа, че е било вдигано и хвърляно в градината и било бито с юмруци и ритници, заяви Бюлент Мехмед.

Майката се грижела за многото животни в имота на мъжа, който не искал детето в къщата си. Той лъгал, че детето е паднало от орех и е блъснато от овен. 

Нараняванията са от пастрока, признала обаче майката на момченцето. Тя и детето са в болница, на насилника е наложена ограничителна заповед. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика