Похитителите на Адриан поискали откуп с СМС, парите са платени

OFFNews 11 септември 2017 в 08:54 9561 1

Похитителите на Адриан поискали откуп с СМС, парите са платени

Преговорите на похитителите на Адриан Златков са общували със семейството му чрез СМС-и. Това каза пред журналисти баща му Антон Златков. 

Откупът е платен и лично бизнесменът е водил кореспонденцията с похитителите. Засега не е ясно каква е платената сума. Бащата каза обаче, че тя била "сериозна" дори и за неговото семейство. Телефонни разговори не е имало, уточни пред журналисти пред дома си Златков. Той смята, че отвличането е само и единствено с цел откуп и не е е свързано с бизнеса с автомобили.  

"Бизнесът ни е изключително чист, прозрачен и толерантен", заяви Златков.

Адриан е върнат ден, след като е платен откупът, а преговорите са водени една седмица, стана ясно още от обясненията на бизнесмена.

По думите му над сина му не е упражнено насилие. "Не са го тормозили, добре са се отнасяли", каза бащата.

Похитителите се свързали със семейството още на втория ден след отвличането. Златков каза, че не знае детайли около похищението, но обясни, че синът му е бил изоставен в района на Искърското дефиле в посока Самоков. Там хора са го качили на автостоп и Адриан се е свързал с родителите си от техния телефон.

Синът му не е имал врагове. "Има една приказка: всички обичат Адриан", каза Златков и обясни, че той и семейството му се страхуват и за първи път имат охрана.

"Всеки човек би се страхувал, няма човек на земята, който да преживее този кошмар и да не се страхува. Преди никога не сме имали охрана, винаги сме се наслаждавали на организиран и спокоен живот", поясни бизнесменът. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12415

1

senester

11.09 2017 в 12:35

Нали партизани или хайдути се наричат тези,които тормозят незаконно забогателите.Щото то законно у нас май няма много.Е,сега вече ще се наложи да се бъркаш за охрана и да се оглеждаш на всеки ъгъл
 
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков