Подписка срещу агресивен питбул в Брацигово

OFFNews Последна промяна на 03 юли 2015 в 09:21 4218 14

Снимка Нова телевизия

Пострадалият Васил Маринов

Жители на Брацигово събират подписка за извеждане от града на питбул, нахапал лицето на 40-годишен мъж, пише Нова телевизия. 

Потърпевшият Васил Маринов има 32 шева в областта на носа и под лявото око.

Недоволството на хората от града се засилва от факта, че това не е първият случай, в който агресивното куче напада човек. Негова жертва преди време станала и жена, която обаче не подала официално оплакване в полицията.

Представил на общината обясни, че вече е направена проверка на документите на кучето. Оказало се, че то има паспорт, но се води на отчет в Пазарджик. Когато е доведено в Брацигово, властите не били официално уведомени.

В 7-дневен срок ще бъде готов отговорът на жалбата на Васил Маринов и, ако се окаже, че собствениците на питбула са в нарушение, те ще бъдат санкционирани.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.07 2015 в 13:03

Гемиджията,

Благодаря за разсмиването! Но, все пак, не се престаравай!

03.07 2015 в 13:01

Sve,

Да, за съжаление има такива случки, че и по-абсурдни дори. Хубаво е да се взимат мерки, за да не се случват.

03.07 2015 в 12:32

"Няма никакво значение дали кучето е било в двора."
"По тая логика всеки може да си минира двора или да пусне ток по оградата и да постави табелки, отказвайки се от отговорност."

Я кажи как е в америка ако влезнеш в чужд двор? дължат ли ти пари, ако те отстрелят?

В чужд двор без да звънят и да изчакат да им отворят влиза само един контингент, на берачите, на който тука сте му фенове или членове мнозина.

03.07 2015 в 12:25

@Бате_Влади №10
В никакъв случай не оправдавам кучето, всъщност собственика де (то кучето вина няма) та както казах в никакъв случай не оправдавам собственика на кучето с предния си пост, просто описах каква е била ситуацията, описах я защото направо граничи с абсурдното.

03.07 2015 в 11:56

Няма никакво значение дали кучето е било в двора. Още повече, че потърпевшият не е влезнал в двора. По тая логика всеки може да си минира двора или да пусне ток по оградата и да постави табелки, отказвайки се от отговорност. Ами ако някое дете, което още не може да чете си провре ръчичката или лицето през дупка в оградата?

03.07 2015 в 11:24

Не зная колко е агресивно кучето, но конкретно за случая ,той е като фрагмент от комедия, честно казано (не и за потърпевшия де) но е направо абсурдно как се е случило всичко, кучето си е в двора (потърпевшия много добре е знаел и бил предупреден) зад метална врата (явно плътна) която в горния си край имала дупка (огъната ламарина) точно колкото потърпевшияда си покаже лицето да погледне в двора, и прибирайки се той това и прави и кучето му се мята на лицето :D :D :D :D то чак невероятно но...

03.07 2015 в 10:36

Бите, само да те светна че швейцарците имат четири официални езика, мосю. на кой от всички да те 'развеселим' ?

03.07 2015 в 10:31

Защо да се хабя да развеселявам когато има такъв ненадминат палячо като тебе тука! :) Види се, прекрасно се справяш с клоунадата, нямаш нужда от помощ. Давай в същия дух, все пак е петък!

03.07 2015 в 10:16

Решението на тоя проблем по цял свят е супер просто. Здравната каса завежда иск за всички медицински разходи срещу собственика, включително рехабилитационна процедура в Албена заедно с пътните разходи и пансиона. Пострадалия завежда още едно дело за това че не е бил на работа и е претърпял сериозни имуществени вреди (примерно можел е да спечели 6-ци от всички тегления на тотото). Тия суми се събират и се присъждат на собственика на песа.

Песа за нападение на човек трябва да се евтаназира моментално, това въобще не виждам защо трябва да се дискутира. Куче нападнало човек просто на минутата без никакво обсъждане трябва да бъде убито

03.07 2015 в 10:14

И какво значи "първа ръка"? Хапан си от американски питбул или още плащаш обезщетения на изхапаните от твоя съседи в Бибарли Хилз?

Разкажи, развесели ни, бите.