Пловдивска болница кани на работа уролозите от "Пирогов"

OFFNews 10 декември 2013 в 10:29 5073 0

Д-р Ангел Енчев
Д-р Ангел Енчев

 

Частна пловдивска болница покани на работа уролозите от "Пирогов", които решиха да подадат колективна оставка заради конфликт с шеф в клиниката по урология.

Болница "Медлайн", която е собственост на популярния пластичен хируг д-р Ангел Енчев и неговия брат д-р Невен Енчев, изрази готовност да назначи веднага напусналите лекари.

„Заповядайте при нас! Пловдив има нужда от квалифицирани специалисти в тази област на медицината. В МБАЛ „Медлайн“ ще имате не само отлични условия за работа, добро заплащане, коректни колегиални взаимоотношения, но и уважението, което заслужавате,“ обещава д-р Невен Енчев. Той изразява готовност и да им осигури и квартири в града.

Междувременно ръководството на "Пирогов" се опитва за потуши конфликта и да задържи екипа. Вчера стана ясно, че се очакват писмени обяснения от двете страни в конфликта, а на среща в Министерството на здравеопазването бе обещано, че проблемът ще бъде решен. Очаква се д-р Цветан Борисов, срещу когото лекарите се разбунтуваха, да бъде уволнен или да бъде прехвърлен в друго отделение.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови