Отстраниха полицайката, която подкара пияна ауди и отказа дрегер след скандал в къмпинг Златна рибка

OFFNews 14 август 2022 в 20:46 4528 0

Къмпинг Златна рибка край Созопол

Снимка Архив

Къмпинг Златна рибка край Созопол

Временно е отстранена от длъжност полицайката, която предизвика скандал в къмпинг край Созопол, подкара кола видимо пияна, отказа дрегер, държа арогантно с полицаи и не се яви в определеното ѝ медицинско заведение, за да даде кръвна проба.

44-годишната полицайка е от 2 РУ-Стара Загора. От полицията съобщават, че тя седнала зад волана "във видимо нетрезво състояние след шумен семеен скандал" в къмпинг край Созопол.

Случката се е разиграва днес на разсъмване в къмпинг "Златна рибка". Около 4:00 ч. започва шумен скандал между съпруга ѝ и техния син. Съседи по каравана опитали да успокоят страстите.

"Голям скандал беше. Мъжът е нападнал съседите. Неговият син се е опитал да го успокои и той е хвърлил сина си на земята и го е ударил със стол по гърба. То се видя колко голяма рана има синът на гърба", разказва Георги Ганев, очевидец, пред БНТ.

Пристига полиция. 44-годишната Женя се представя като служител на реда, но не съдейства на колегите си, но се меси в работата им и се държи арогантно. Качва се на аудито и напуска къмпинга във видимо нетрезво състояние.

Автомобилът ѝ е спрян в посока Приморско на второкласен път. Водачката е във видимо нетрезво състояние. Отказва да бъде изпробвана за алкохол. Колегите дерегистрират автомобила, съставят съответните документи - разказа инспектор Тодор Станков от "Пътен контрол" към РПУ-Созопол.

Оказва се, че това не е първият случай, в който семейството на полицайката създава проблеми в къмпинга.

"Този казус рецидивира. В рамките на няколко дни се е повтаряло 2-3 пъти, защото нощният пазач е ходил да ги предупреждава, пак по сигнали на техни комшии. След като им изтече срокът на платената услуга до 10 септември, най-вероятно ще се разделим", каза още Пламен Иванов, управител на къмпинга, пред БНТ.

Съпругът на жената отказва да коментира случая.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !