Нова година на площада в столицата

OFFNews 31 декември 2019 в 08:50 4414 0

Столичани и гости на София ще имат възможност да посрещнат Новата 2020 г. на площад „Княз Александър I“ с традиционния празничен концерт „Сцена под звездите“.

Първи пред публиката в 22 часа ще излязат братя Аргирови и хитовата поп певица от 90-те Тони.

Последните минути на 2019-а ще отброим с Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански от „Фондацията“.

Сред участниците са кубинската изпълнителка Долорес Естрада, провокативните таланти от Expose Team и брас бенд „Виво Монтана“.

20-то издание на празничната инициатива съвпада с отбелязването на 140 години от обявяването на София за столица и 60-годишнината на Българската национална телевизия, която ще излъчва концерта директно по БНТ1.

Желаещите да посрещнат Новата 2020 г. на площада ще влизат през седем контролни пункта. Няма да бъдат допускани хора в нетрезво състояние, както и внасянето на алкохол.

Поради празничното събитие има промени на движението. След 15:00 ч. ще бъде забранено преминаването на автомобили по бул. „Цар Освободител“.

Забраната отпада след 06:00 ч. на 01 януари. Забранено е паркирането на паркингите на площад „Княз Александър I“ и ул. „Дякон Игнатий“. Те ще може да се използват след 23:00 ч. на 01 януари.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!