Нова детска градина в Бистрица, кметът Николай Гюров обеща и в Железница

OFFNews 06 септември 2023 в 10:40 2116 0

Детска градина

Снимка Аделина Ангелова/СО

Николай Гюров - кмет на район Панчарево, приветства родители и деца вчера на откриването на новата сграда на детската градина в с. Бистрица и изрази пълна готовност за изграждането на още нови детски заведения в района. 

Новата детска градина в Бистрица е за 4 групи, има и физкултурен салон.

“За мен и екипа ми постигнатите резултати са изключително удовлетворяващи. Резултати, в които показахме, че умеем да управляваме добре предоставения ни ресурс и въпреки сложните икономически времена, в които ни се наложи да градим, успяхме с проследено качество, контрол и стриктно спазване на линейните графици да построим новия филиал на 143 ДГ “Щурче” в срок. Благодарим за стоицизма на “Агрогруп Екзакт” ООД, строителния надзор и инвеститорския контрол.”, заяви Гюров. 

Той съобщи и, че предстои проектиране и изграждане на ново детско заведение, което да обезпечи и децата в с. Железница.

Имаме сключен договор за изпълнение от 2021 г. и продължаваме да очакваме финансиране от СО. Надявам се, че инфлацията няма да провокира отказ на вече избрания изпълнител, от което да пропуснем ползите за гражданите, за които се борим, и ще съумеем в най-скоро време да стартираме и този дългоочакван проект!”, заяви още кметът Николай Гюров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика