Няма да има вода в части от Панчарево

OFFNews 18 януари 2023 в 06:06 823 0

Вода

Снимка Архив

Няма да има вода в част от Панчарево

„Софийска вода“ временно ще прекъсне днес водоснабдяването в част от район „Панчарево“, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Околовръстна“, с. Кокаляне, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на в.з. „Китката“, в.з. „Дебело гуно“, в.з. „Бяла нива“, в.з. „Терасите“ и в.з. „Свлачището“.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Гюнер Тахир: В дъното на разцеплението на ДПС стоят едни 100 млн. лв., не политика