Над 100 продукта с до 50% намаление от днес в Lidl

Хранителни и нехранителни продукти на „Lidl цена“ и с познатото високо качество в магазините на веригата до 8 август

OFFNews 12 юли 2021 в 16:10 13884 0

Изгодното пазаруване с „Lidl цена“ продължава с нова промоционална оферта – до 50% отстъпка на повече от 100 продукта от асортимента на веригата. Предложението включва както основни хранителни продукти и деликатеси, така и битова химия и козметика.

Изгодните цени са допълнение към всички седмични промоции и оферти на веригата и са валидни от днес – 12-и юли до 8-и август във всички 107 магазина в страната.

Кренвирши от пуешко месо Pirates, подходящи за деца, без добавени фосфати, глутен, оцветители, мононатриев глутамат и консерванти, топено натурално сирене Pilos, сурови бадеми Alesto, маслини Каламата Джъбмо, инстантно кафе Gold, арабика/робуста Bellarom, измиващ бебешки гел Lupilu, са само част от предложенията с 50% намаление.

Любителите на свежите напитки могат да закупят Био натурален йогурт Milbona, 3,8% с 20% намаление, Кокосово мляко Freshona и сок ябълка 100% Solevita с 30% намаление.

Не са пропуснати и любителите на традиционния вкус, които могат да открият на „Lidl цена“ свои любими продукти от български производители като краве сирене в саламура Pilos, банички със сирене, цедено кисело мляко 10% на „Родна стряха“ и др.

Под наименованието „Lidl цена“ през февруари компанията обедини своите досегашни седмични активации, оферти и промоционални активности, които периодично надгражда и развива с още изгодни предложения. „Lidl цена“ включва атрактивни предложения с намалени или силно конкурентни цени, с което се превръща в синоним на висококачествените, но още по-изгодни продукти в Lidl.

За улеснение на клиентите всички седмични предложения с „Lidl цена“ са отбелязани с отличителни цветове и маркировка на място в магазина или в седмичната брошура на веригата.

В допълнение предложенията от новата промоционална оферта могат да бъдат разгледани на: https://www.lidl.bg/svaliamecenite

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови