На Х 2 вОди – започва подкастът на Софийска вода

OFFNews 05 септември 2022 в 11:24 982 0

Вода

Снимка Софийска вода

Започва подкастът на Софийска вода На Х 2 вОди

Водата в София под микроскоп е темата на първия епизод от авторския подкаст на „Софийска вода“, част от Веолия, който стартира този месец.

В поредица от епизоди подкастът „На Х 2 вОди“ ще ви срещне с няколко от отговорните лица в „Софийска вода“, които имат дългогодишен опит и професионални умения в компанията. Съдържанието е ориентирано към потребителите, а целта е полезна и любопитна информация за клиентите да бъде предоставена по достъпен и разбираем/неформален начин, съобщиха от дружеството. 

В първия епизод аудиторията се среща със старши мениджър Весела Стефанова на работното й място – лабораторията на „Софийска вода“. В подкаста тя разказва за водата, която пием в София, с какво се пречиства тя и от какво зависи качеството й. Отговаряме още и на всички постъпили въпроси от клиентите ни, които не се поколебаха да попитат през нашия профил във Фейсбук, пишат още от "Софийска вода". 

Подкастът „На Х 2 вОди“ е още един начин „Софийска вода“, част от Веолия, да поддържа отворена и прозрачна комуникация със софиянци за своите дейности, задължения и планове. Епизодите ще се разпространяват през официалните социални мрежи на „Софийска вода“ – Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube.

Вижте епизод 1 тук

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови