Младост 4, Бъкстон и Шумако без вода днес

OFFNews Последна промяна на 21 септември 2021 в 06:30 1257 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоподаването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради строително-монтажни работи по ул. „Васил Радославов“ в ж.к. „Младост“ 4 от 09:00 до 21:00 часа няма да има вода за живеещи в района между: бул. „Александър Малинов“, ул. „проф. Александър Танев“, ул. „Самара“, сгради на „Хюндай“ , Пощенска банка и „Фризомат“ на ул. „Околовръстен път“.

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение по ул. „Будилник“, ж.к. „Бъкстон“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите в района между: ул. „Будилник“, ул. „Пелистер“, ул. „Гина Кунчева“, ул. „Мадара“.

Също заради ремонт на резервоар „Шумако“ водата спира от 10:00 до 16:00 часа за живеещи във в.з. Калфин дол - ул. „1-ва“, ул. „Стряма“ и ханче „Шумако“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, обясняват от "Софийска вода".

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови