Медиумът, който изпрати болната Теди в Бразилия: Не съм казвала на никой, че ще се върне като нов

ОFFNews 02 май 2018 в 19:17 9344 3

Снимка karmen.bg

„Хората сами си измислят чудесата. Никога не съм казвала на никого, че ще отиде, ще влезе на един сеанс при медиума и щрак – ще се върне нов. Никога!“

Това коментира пред бТВ медиумът Кармен Лазарова, която заведе болната от рак българка Теодора Маджарова на лечение при мистериозен медиум в Бразилия. 

Въпреки това, по-късно казва, че е виждала много чудеса. Това именно я накарало да стане водач на българи в Бразилия. Тя твърди, че енергията на медиума я зарежда и по този начин се поддържа.

Според нея, тя не носи вина за състоянието на Теодора, което рязко се влоши след пристигането и в южноамериканската страна, а самата тя не била лечител, а само водач. 

На сайта и обаче се предлагат различни видове лечения и самолечения. Тя практикува и електрически масаж с ток от електропреносната мрежа.

Днес стана ясно, че здравните власти ще извършат проверка на дейността на медиум Кармен. Тя не фигурира в официалните регистри на регионалната здравна инспекция.

Очаква се Теодора Маджарова да се отправи към България на 4 май. Тя ще пътува от Бразилия до Истанбул със съпруга си в специален медицински самолет, а след това ще бъде транспортирана до страната със самолета "Спартан". За да може да се върне болната жена в България, са събрани около 130 000 лева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

3

kokoten

03.05 2018 в 08:45

....медицината не е виновна затова че,има нелечими болести....в Бегето 99% от хората са убедени,че хората умират от лекарски грешки което е абсолютно невярно....глупавото фаворизиране на медицината в в Турция и Израел,както и на Запад е плод на тъпотата и простотията на народеца ни и има вековни корени....с пръдня,боята става,но има само един цвят и мирише.....пари са и необходими на медицината в БГ-то...едно е 5 % от бюджета на Холандия,съвсем друго е 1,5% от бюджета на България,само тъпаците и правителството не разбраха,че не кражбите са причината,а съвсем други неща....

29217

2

Лопе де Вега

03.05 2018 в 07:17

Ами защото има нещастни хора, разочаровани от нормалната медицина. Всекиму се живее - опитват се да се излекуват дори чрез чудеса. Тези болни хора не са малко. Другата страна са тълпите врачки, магьосници, шарлатани, пророци и пророчици и прочая сволоч. Играят си с хорските нещастия и измъкват и последния им грош.

Доживях да поздравя и Валери Симеонов за кампанията му срещу т.в. реклама на хазарта. Сега да се обяви и срещу разните психарски т.в. предавания - може и да гласувам за него.

Накрая - ако някой иска да си дава парите на разни мошеници, нека после не пищи за помощ от бате бойко, щото б.б. плаща с нашите пари.