Братът на онкоболната Теодора: Надяваше се на чудо при медиума в Бразилия

OFFNews 01 май 2018 в 09:59 9885 11

Онкоболната Теодора е заминала при лечител в Бразилия, защото се е надявала на чудо. Това разказа в предаването „Тази сутрин” по bTV братът на 32-годишната жена – Цветан Маджаров.

Очаква се Теодора, която се намира в бразилска болница, да лети за Истанбул на 4 май, след като парите за връщането ѝ бяха събрани. Все още не е ясно обаче как ще бъде осъществен трансферът ѝ до България.

„Теодора е чула от общи приятели за този медиум, в интернет има информация за него – все положителни неща, някакви чудеса как е направил. Тя се надяваше на такова чудо, най-малкото да подобри значително състоянието ѝ”, разказа Маджаров.

На въпрос дали са опитали да разубедят Теодора, нейният брат заяви: „Говорихме с нея, но когато човек е в това положение, не се знае какви решения може да вземе”. Той допълни, че онкоболната жена е минала през някакви процедури при въпросния лечител, но не знае какви точно са били те.

„Нейното желание е да се прибере в в България и да види децата си”, каза Цветан Маджаров. В момента за момченцето на 5 г. и момиченцето на 2 г. се грижат баба им и дядо им.

Не е ясно как точно ще се осъществи трансферът на Теодора от Истанбул до София и дали тя ще е в добро състояние, за да може да пътува с линейка, обясни Тихомир Тодоров, приятел на семейството. „В същото време беше повдигнат и резонният въпрос дали втори самолетен трансфер веднага след първия поради разликата в налягането би ѝ се отразил добре”, допълни той.

Полетът е дълъг. Имахме разговор с болницата в Истанбул, в която тя се лекува, ако по време на полета стане нещо, да бъде приета там до изясняване на състоянието ѝ, каза още братът на Теодора.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

10

Стефан

01.05 2018 в 17:18

Около 2 000 лева струва кислороден концентратор, който няма да измъкне от гроба умиращият, но поне ще спести ада на семейството му. Тия пари ги няма за никого, и няма да ги има.
100 000 за скъпа безсмислена екскурзия, за един човек - има.
100 000 на 2 000 колко прави?
Е толкова семейства сте вкарали РЕАЛНО в ада, с това, че сте похарчили парите ГЛУПАВО.

Няма да се запиша в гейбука, и няма да се правя на фокусник.
Обявявам тук "Фонд Кислород". Кой, каквото, колкото. Ще събирам пари, и оборудване. Не съм сигурен кое е по-ценно и скъпо, парите като че ли са по-маловажните.
По същество:
Не всеки кислород става за дишане! Медицинският кислород задължително съдържа 2% въгледвуокис - иначе човекът ще се задуши. Мозъкът няма да включи рефлекса за вдишване. Така му и казват - медицински кислород.
За останалата железария и други апарати - после.

23293

9

Стефан

01.05 2018 в 16:25

Отдавна работя друго. Но след толкова много години в АГ-то - версията е налудна. Това е измама. Вероятно - за реклама на турска болница.
Това по никакъв сценарий не е бързо развиващо се заболяване, при никоя онкология. И даже теоретически не може да е останало незабелязано, щом жената е раждала преди две години.
Къде е измамата не знам, и не ме интересува. Има прокуратура. От медицинска и морална гледна точка обаче - това е измама.

23293

8

Стефан

01.05 2018 в 16:10

Случайно ти отговарям.
Тия май не си дават сметка, че с тая рекламна измама за турски сериали, отрязаха завинаги идеята за дарителството. Даже за който се нуждае НАИСТИНА.

14469

7

случайно прочетох

01.05 2018 в 15:49

Дано успее да си види децата, да се прости с близките и да намери покой.
За тази коварна болест ще е прекрасно, ако се открие ваксина и не погубва животи и съдби.

23293

6

Стефан

01.05 2018 в 15:27

Очакваме екскузивно интервю с баджанака на тъщата на един братовчед, резко запознат със случая.
"Инфлация" е термин, който се отнася съвсем не само за началното разширение на Вселената, или за икономиката. Понякога това предизвиква погнуса даже спрямо наистина болните хора. Щом наоколо има толкова измамници.

23293

5

Стефан

01.05 2018 в 15:07

Айше, я си мъръдни тлъстия задник, и ми сипи една баразилска такила, ма! Аз, Асан-Токуда-Сити-Истамбулбразилкалиник ти заповядвам в името на нероденито ти тримесечно чаве!

23293

4

Стефан

01.05 2018 в 14:42

Ъхъ. "Комуникации", "трансфери", две годишно дете, и НЕЗАБЕЛЯЗАН рак на гърдата. Внезапно събиране на 100 хилки за два почивни дни, и чудесен турски самолет за медицинска евакуация от амазонската джунгла до цариград:))) Очакваме чудесно исцеление!:))
Май ни взехте за хептен улави:)
Рекламната агресия на турският медицински туризъм, май също трябва да бъде забранена със закон.
Ебати гнусната чалга.

6145

3

kokoten

01.05 2018 в 13:39

...тя,официалната медицина е за това,да ти казва,че няма шанс да се излекуваш...ти си вярвай в чудеса колкото искаш.Те може би се случват,но това по никакъв начин не зависи от теб или от когото и да било друг....а знахарите навсякъде по света са еднакви,обикновени мошеници които за пари ще ти кажат всичко.....нали знаете,когато някой е тъп,то това е до края на живота.....

9009

2

Mi

01.05 2018 в 10:51

Когато официалната медицина ти собщава, че ти остава месец и не предлага нищо, остава надеждата в чудо...
 
X

Да помогнем на украинските деца!