Мащабен ремонт в София оставя без вода ''Младост'' 2, 3 и 4

OFFNews 23 август 2021 в 11:50 12579 0

Мащабен ремонт на 25 август (сряда) ще наложи спирането на водата в "Младост" 2-ра, 3-та и 4-та част, предупреждава "Софийса вода".

През последните два месеца дружеството проучвало защо често се появяват проблеми с водоснабдяването в различни части на района. След обстойно обследване на мрежата е открита причината за авариите и значителното изтичане на питейна вода. Затова на 25-и предстоят инженерно-строителни дейности, които ще дадат възможност за промяна на схемата на захранване на „Младост“ и ще елиминират възможните колебания във водоподаването.

За да се извърши ремонтът, се налага спиране на водата в ж.к. „Младост“ 2, 3 и 4 от 10.00-22.00 часа. Ако се наложи той да продължи над 12 часа, ще има водоноски на следните адреси:

- ж.к. Младост 2 срещу магазин „Промаркет“;

- ж.к. Младост 3 срещу 25 ДКЦ;

- ж.к. Младост 4 пред магазин „Била“ срещу блок 461.

Актуална информация за планирания ремонт може да се получи на информационния център на „Софийска вода“: https://www.sofiyskavoda.bg/water-stops.

Има вероятност от временно влошаване на качеството на питейната вода. При такова хората могат да подадат сигнал на безплатната телефонна линия 0800 121 21, през картата на информационния център на "Софийска вода" на сайта и чрез мобилното приложение и чата на компанията, за да се предприемат спешни мерки.

„Софийска вода“ изработва проект в капиталовата си програма за изграждане на водопровод от резервоар „Подсимеоново“ към „Младост“, с което ще се повиши качеството на услугата. Компанията моли за разбиране клиентите си и планира максимална мобилизация на екипите си за възможно най-бързо и организирано завършване на ремонтния обект. Оттам се извиняват за причиненото неудобство.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!