Ледената пързалка 'Юнак' вече работи на двойно по-голяма площ (галерия)

OFFNews 17 декември 2019 в 12:32 7133 0

Ледената пързалка „ЮНАК“ се превърна в притегателно място за любителите на кънките само две седмици след официалното си откриване в столицата. Интересът към кънки-спорта на открито е значително по-голям в сравнение с миналата година по същото време, отчитат домакините на пързалката.

През настоящия сезон площта на пързалката в центъра на София е увеличена двойно до внушителните 1200 кв. м, което създава много по-голям комфорт за спортуващите.

За предстоящите празници пързалката ще работи без почивен ден с дневни DJ партита. Работното ѝ време е всеки ден от 10.00 до 21.30 часа и ще бъде отворена до края на зимния сезон. Тя е безплатна за деца до 3 години. Входът е свободен и за деца до 13-годишна възраст от понеделник до петък в часовете от 10.00 до 11.30 и от 16.00 до 17.30. Така ще бъде и по време на зимната ваканция. Закупени са 300 броя нови кънки, а за начинаещите са осигурени инструктори и помощни пособия.

Ледената пързалка „ЮНАК“ се намира до метростанция стадион „Васил Левски“. Тя е наследник на легендарната пързалка „Дружба“, която не беше отваряла врати от близо 30 години.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Кристин Димитрова: седмокласниците писаха по разказа ѝ, а медиите я представиха като майката на Папи Ханс (подкаст)