'Кръгът Блечли' - тази вечер по Epic Drama

OFFNews 26 август 2018 в 00:16 7370 0

Снимка Kew Media

Атрактивната военна драма "Кръгът Блечли" беше оценена високо и не само бе номинирана за различни награди за криминален трилър в продължение на две години, но популярността ѝ доведе до ново продължение - "Кръгът Блечли: Сан Франциско", чиято премиера е по-късно тази година.

Първият ѝ сезон можете да гледате по новия драматичен канал Epic Drama. Епизод 1 започва в неделя, 26 август, от 22:00.

1951 г.: Сюзан, Мили, Люси и Джийн са се завърнали към следвоенния домашен бит, скромно изоставяйки ролята, която са изиграли за победата на съюзниците във Втората световна война. Брилянтната им работа в свръхсекретния главен офис на Блечли парк помага да се разбият кодовете, използвани от немските военни, което съкращава продължителността и предопределя изхода от войната.

Когато Сюзан чува за поредица от неразкрити убийства в Лондон, следователският ѝ дух се пробужда. С помощта на направените ѝ на ръка графики от числа, дати, часове и линиите, свързващи отделните точки на картата на стената ѝ, Сюзан е забелязала модел на поведение на убиеца, за който никой друг не се е сетил. Без да е наясно с нейното минало, полицията пренебрегва теориите на Сюзан. Тя разбира, че единственият начин, по който може да разреши убийствата, е с помощта на приятелките си.

С изключителния си усет за разбиване на кодове и остра като бръснач интелигентност, четирите привидно обикновени жени се превръщат в следователи.

В ролите ще видите Рейчъл Стърлинг, Джули Греъм, Софи Рундл, Анна Максуел Мартин и др.

Epic Drama е най-новият канал от семейството на Viasat History и TV1000, достъпен в мрежата на А1 за клиенти на IPTV и кабелна ТВ през август, а от 1 септември – в HD за всички абонати на тв услуга на оператора. ТВ каналът е наличен също и в ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – чрез NET1 на 129 канал.

Сред премиерите в стартовата схема бе създаденият от изцяло дамски творчески екип „Блудници“, в чийто втори сезон участва и Лив Тайлър, и разкошният „Версай“; в средата на март дебютира испанският трилър хит „Чумата“, на Цветница - „Миниатюристът“, а през лятото текат всички сезони на култовия „Династията на Тюдорите“.

Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на:

https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови