Конкурс 'Млад одитор' за студенти осигурява на най-добрите стипендии и стажове

OFFNews 04 март 2020 в 14:28 1775 0

Най-добрите студенти с интереси в сферата на счетоводството и одита могат да получат парични награди, стипендии за последващо образование и стажове в специализирани компании, ако се включат и бъдат отличени в конкурса "Млад одитор", организиран през 2020 г. от Висшето училище по застраховане и финанси и одиторски дружества за девета поредна година.

Сметната палата, която е негов основен партньор тази година, ще връчи награда „Академик Иван Гюзелев“ на втория в класирането.

Регистрацията за конкурса „Млад одитор“ започва днес, 4 март, и ще продължи до 3 април. Следващите етапи са тест, решаване на казус и есе.

Допуснатите участници във втория етап, който продължава от 9 до 23 април, ще получат достъп до платформата, където ще решават тест. В третия етап участниците ще преминат през решаване на казус и писане на есе на тема в областта на отида в публичния сектор.

В конкурса могат да се включат студенти и докторанти от всички университети в България и чужбина, които учат в специалност от професионално направление „Икономика“, независимо от степента и формата на обучение. Не се допускат до участие работещи в одиторски дружества или печелили предходни години конкурса.

Всичко за конкурса може да научите на http://mladoditor.vuzf.bg/.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови