Конференция на живо: Ислямизъм и тероризъм – рисковете пред младите

OFFNews 27 септември 2016 в 08:49 3852 1

Снимка sxc.hu

Днес от 9.00 ч. OFFNews.bg ще излъчи на живо от Нов български университет международната конференция "Радикализъм, ислямизъм, тероризъм – рисковете пред младите хора".

Целта на международната конференция е да създаде пространство за дебат между гледните точки на изпълнителната и законодателната власт, опита и експертизата на европейски страни и българската експертиза в областта на радикализма, ислямизма и тероризма.

В програмата на дискусиите ще бъде включено представянето на последните изследвания и анализи на Софийския форум за сигурност, Европейския институт и Лабораторията за публични политики, както и втория брой на списанието European Revue of Public Administration, посветен на въпросите на вътрешната сигурност в Европа.

В конференцията ще вземат участие доц. д-р Антоний Гълъбов - директор на Лабораторията за публични политики, депутатите Димитър Лазаров и Димитър Делчев, доц. д-р Веселин Бокасов от Българската академия на науките, Йордан Божилов - Софийски форум за сигурност, Любов Панайотова - Европейски институт, експерти от Великобритания, Германия, Франция и Белгия.

Осигурен е превод от английски и френски език. Конференцията се организира с подкрепата на Фондация „Конрад Аденауер”- България.

Точно в 9.00 ч. можете да проследите форума на живо в стрийма и на следния линк: https://e-edu.nbu.bg/course/view.php?id=27289

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови