Коледа в стил 'Мърдок' по Epic Drama

OFFNews Последна промяна на 20 декември 2020 в 07:47 3690 0

Снимка Epic Drama

Брендън Койл от Downton Abbey, Ед Аснър от Elf, Кели Роуън от Orange County се присъединяват към любимия актьорски състав на "Криминалните случаи на Мърдок" в специално издание с филмов формат, което задава един неудобен въпрос… „Кой открадна Коледа?“

Друга добра новина за почитателите на поредицата с детектив Мърдок: сезон 10 дебютира в ТВ дома на епичната драма на 4 януари, понеделник, в 21:15.

Първото специално празнично издание на „Криминалните случаи на Мърдок“ ще дебютира по Epic Drama в цяла Централна и Източна Европа в 22:00 в събота, 19 декември с повторение на Бъдни вечер от 19:45 и на Коледа – отново в 22:00.

Филантропът Алистър Макгауън е открит мъртъв на парти в имението си и дарените подаръци за нуждаещите се деца, са откраднати.

В една снежна нощ преди Коледа детектив Мърдок и доктор Огдън са на прием в имението Макгауън, заедно с инспектор Бракенрийд, съпругата му Маргарет и полицаи Крабтрий и Хигинс. За гостите на вечерта, сред които са сираци и пациенти от детската болница, се изнася представлението на „Малката кибритопродавачка“ с Мери Пикфорд в главната роля.

Истинският подарък за децата, обаче, е когато г-н Ранкин (Брендън Койл) и домакинята, г-жа Милисънт Макгауън (Кели Роуан) представят специалния гост, Св. Ник.

За зла участ, когато завесата се вдига, за да се покаже Алистър Макгауъл, домакинът-филантроп в костюм на Дядо Коледа, той се оказва безжизнен, а щедро дарените подаръци за нуждаещите се деца – откраднати.

Докато детектив Уилям Мърдок разследва убийството на Макгауън, той разбира, че местният бизнес магнат открито е враждувал с бившия си партньор Сайръс Линч.

Полицията на Торонто не може да намери основния си заподозрян, но пък бързо открива липсващите подаръци, оказали се раздадени на улицата от мъж, който твърди, че е истинският Св. Ник – в ролята е носителят на поредица награди „Еми“ и „Златен глобус“ Ед Аснър. Въпреки протестите на помощницата му Мери Пикфорд те го арестуват.

Появяват нечисти сили, които застрашават мирния дух на празниците и Мърдок разбира, че не само трябва да реши ужасяващото престъпление, но и да спаси Коледа.

„Криминалните случаи на Мърдок: Коледа в стил „Мърдок“ е по Epic Drama на 19 декември и на 25 декември от 22:00, на 24 декември от 19:45 и на 27 декември след 23:30.

Epic Drama е ТВ канал от семейството на Viasat History и TV1000, посветен на най-добрите драматични сериали в епоха от последните години, достъпен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците.

Epic Drama e в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) – 201, в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, в NetWorx – на позиция 230, в София – в NET1 на 137 канал, във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH TV 2L и на 76 за IPTV в пакет TV 2L+.

За пълната програма на канала следете https://www.epicdrama.bg/.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови