Кандидати за депутати от БСП раздаваха мартеници в центъра на София

OFFNews 01 март 2017 в 12:13 2902 1

Снимка OFFNews / Димка Атанасова

С шествие от метростанция "Сердика" в посока Съдебната палата социалистите отбелязаха 1 март, раздавайки мартеници на случайни минувачи.

Лидерът на БСП-София Калоян Паргов, придружаван от свои колеги, както и от параолиемпиеца Михаил Христов, пожелаха здраве и късмет на софиянци. 

Водачът на 23-и МИР Жельо Бойчев, №2 в 24-и МИР Георги Свиленски, №2 в 25-и МИР Михаил Христов, заедно с председателя на Градския съвет на БСП - София Калоян Паргов и други кандидати за депутати честитиха Баба Марта и разговаряха с хората.
„Днес излязохме, за да честитим на софиянци този хубав традиционен празник, символ на пролетта и промяната. Тази промяна, която е така необходима днес на България“, коментира Жельо Бойчев.
Калоян Паргов видя символика за предстоящ успех, тъй като програмата със събития в кампанията на коалиция „БСП за България“ стартира навръх толкова обичания празник Баба Марта, който според традицията известява наближаването на пролетта.
„Честита Баба Марта на всички! Радвам се, че началото на серията от събития в кампанията започна точно с любимата традиция да си разменяме мартеници, коментира Калоян Паргов. - Заедно с кандидати за народни представители от трите МИР-а в София решихме да подарим картички и мартеници на столичани и с това да ги призовем заедно да пазим българщината, да обичаме родината си и да съхраняваме традициите, въпреки времето на противоречия и противопоставяне, в което живеем. Защото само заедно можем да направим България по-добро място“.

ИЗБОРИ 2017

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12001

1

Севтопол

01.03 2017 в 12:40

Следват флагчета на 3-ти март,дамска козметика на 8-ми,кокичета за Първа пролет на 22-ри и най-якият им подарък-онази голямата торба,нали се сещате - на 26-ти.
 
X

Да помогнем на украинските деца!