Къде да посещаваме покер училище безплатно

OFFNews 02 юни 2021 в 14:56 1229 0

Чували ли сте за търн? Ривър? Знаете ли как се съставя роял флъш? Това са основни термини в покера, които сте длъжни да знаете, ако ще тествате играта. В YouTube и Google има изобилие от информация как се залага, каква е силата на ръцете и кои са най-важните правила. Ако искате да спестите време и да научите всичко това на едно място, Bwin има решение за Вас. Хазартният оператор разполага с покер училище, подходящо както за начинаещи, така и за напреднали. Събрани са най-важните сведения за играта, които ще Ви помогнат да се превърнете в успешен играч.

Повече за покер платформата на Bwin

Австрийската компания предоставя специално покер приложение, което е безплатно за сваляне. Поддържа се от всички версии на Windows – от XP до 10 – и изисква скромните 512 MB оперативна памет. Всички видео карти позволяват стартиране на програмата и използване на оптимална графика.

Очаква Ви невероятно разнообразие от кеш маси, различаващи се по минимални потове и допустим брой потребители. Можете да посетите стая, отговаряща на начина Ви на игра, и да се впуснете в неограничено забавление. Избирате бай-ин, заемате място на масата и изчаквате да стартира следващото раздаване.

Кеш масите са най-посещавани от играчите, но предложенията на Bwin не се ограничават само до тях. Добавени са бързи състезания, Spin & Go турнири и надпревари с мултимилионни наградни фондове. Всеки ден се организира фрийрол за начинаещи, който Ви дава възможност да спечелите $250 без риск.

Не пропускайте да разгледате актуалните оферти, предвидени за нови и редовни потребители.

Nostrabet с Bwin бонус за 200 лв. Ви осигурява спокойно начало в първите 30 дни след регистрация. Задачата на всеки клиент е да приеме условията на промоцията, да извърши депозит и да освободи средствата на десет равни части. Бонусът е валиден за всички покер игри на оператора, без Fast Forward.

Какво ще научите от покер училището на Bwin

След като посетите покер платформата на компанията, ще забележите раздел “Упътване за игра”. В него са публикувани подробни правила на отделните разновидности на покера, включително Omaha, Hi/Lo, Texas Hold’em. Ще научите какво представляват малък и голям блинд, в каква последователност се раздават картите и на какъв принцип се разделя потът при идентични ръце.

Експертите са описали детайлно силата на ръцете в последователен ред и кой печели при различни комбинации. Започва се от висока карта, следвана от чифт, два чифта и т.н. Най-силната ръка в покера е Роял Флъш, съставена от 10, Вале, Дама, Поп и Асо от една и съща боя.

В покер училището на Bwin ще узнаете какви са етапите на залагане. В кой момент можете да увеличите залога (рейз), да пасувате (чек) и кога да се откажете (фолд). Тази информация ще Ви бъде много полезна при игра срещу по-опитни играчи, които умело управляват ръката си и могат да определят вероятностите за успех.

Опознаването на най-важните правила и етапи при игра на покер ще Ви доближи до големите победители. Ще си изградите навици за успешна игра и ще оценявате по-лесно шансовете за печалба. Препоръката ни е да прочетете упътванията, преди да пристъпите към залози с истински пари, особено, ако тепърва навлизате в света на покера.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови