Юлия Берберян: Изказването на спортния министър за Григор е неуважително

Марина Юнакова 24 януари 2014 в 13:54 9436 6

Юлия Берберян
Юлия Берберян

Изказването на спорния министър е науважително за труда на Григор Димитров и целия екип, който стои зад него. Това коментира в предаването „Тази сутрин“ на bTV Юлия Берберян след думите на министър Мариана Георгиева, че успехите на Димитров са заслуга на нейното ведомство.

"Това изказване е нескромно, некоректно и неуважително към целия екип, който стои зад Григор Димитров повече от 15 години. Трябва да уважаваме труда на Григор и екипа, който стои зад него през всичкото това време. Прахосват се пари! Ако г-жа министърът иска да получава съвети, и аз мога да ù дам съвет - цял живот съм в спорта", заяви бившата тенисистка.

"Аз бих я посъветвала - дано не се задържи повече на този пост, тъй като всеки ден чуваме "Оставка" по улиците", добави още Берберян.

Вчера, след блестящото преставяне на Григор Димитров на туринра по тенис Australian Open, министър Георгиева изпрати поздравленията си към тенисиста и добави: „Това, че имаме вече за пръв път български тенисист на четвъртфинал на турнир от Големия шлем показа възможностите на Гришо и добрия синхрон между Министерството на младежта и спорта и Българската федерация по тенис".

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови