Форум за основните предизвикателства пред предприемачите

Безплатно счетоводство, безплатни услуги за трудова медицина и изработка на личен финансов план са сред наградите за участниците в “Пътят на предприемача”

OFFNews 06 февруари 2019 в 14:09 2663 0

Тази събота, 9 февруари, от 9.00 ч. в бар ТЕАТРО (бивш Модерен театър) ще се проведе практическият форум „Пътят на предприемача“, насочен към фрийлансъри, стартиращи компании и специалисти, които планират да започнат собствен бизнес. Предприемачеството и успешното управление на бизнес процесите са теми, които вълнуват все по-широк кръг от хора през последните години.

Акцент в програмата е цялостният процес по създаване и развитие на една компания, а именно определянето на мисия и визия, планирането на личните финанси и координирането им с фирмените нужди, административната и счетоводната страна на предприемачеството и други. Форумът ще обърне специално внимание на някои от най-често срещаните грешки, които прохождащите бизнеси допускат, както и на начините, по които те да бъдат преодолени в самото начало.

С помощта на реални примери от практиката, предварително подадени казуси и интересни дискусии участниците ще опознаят света на предприемачеството в България отблизо и ще имат възможността да зададат своите въпроси, да споделят своите притеснения и дори да намерят нови партньори.

„За мен най-важното е да предадем идеята за създаване на една бизнес култура, която е изградена на здрави основи – на скали, а не на плаващи пясъци“ – споделя Павел Хрисков, лектор в предстоящото събитие.

На специално обособени щандове партньорите на форума „Пътят на предприемача“ ще представят своята дейност и ще разкажат как могат да са полезни на един стартиращ бизнес и да подпомогнат неговото развитие. Изненадите, които организаторите и партньорите на събитието са подготвили, също целят да мотивират младите предприемачи да направят първата стъпка към успеха - една година безплатно счетоводство на стартиращ бизнес, една година безплатно трудова медицина на стартиращ бизнес, 3 броя изработка на личен финансов план и безплатни бизнес консултации за всеки, заявил такава до една седмица след събитието.

Организатор на „Пътят на предприемача” е Consendo Bulgaria – компания, която предоставя консултантски бизнес услуги и оказва съдействие на публични и частни предприятия и физически лица. Част от екипа на Consendo са експерти с повече от 10 години опит в счетоводството, IT услугите и финансовото консултиране. “Целта и мечтата на нашата компания е да бъдем полезни. Помагаме на стартиращите бизнеси да намерят своето „защо“ и да сбъдват своите мечти” – споделя Димка Кънчева, лектор в предстоящото събитие и директор “Бизнес операции” в Consendo.

Партньори на форума са ресторант Ам-Гъл, Different Trade, SOHO – Sofia Holistic Coworking Company, Inteleksys, Hriskov Group и MMS Group и 3CON.

Медийни партньори на събитието са DartsNews, iNews, b2bmedia, OFFNews,  Указател за професионалисти, Блогът на Нефтелимов, Фондация "Вътрешен компас: Следвай своя път", HR-bg и Business Club.

Повече информация за събитието, лекторите и билетите може да бъде открита на официалния сайт – entrepreneur.consendo.bg

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови