Екоминистерството даде Ваня Щерева на прокурор заради панда

OFFNews Последна промяна на 08 май 2014 в 11:43 15241 12

Министерството на околната среда и водите (МОСВ) даде певицата Ваня Щерева и приятеля й на прокурор от загриженост, че отглеждат в дома си животно от защитен вид.

За недоразумението, възникнало след шега на партньора на Ваня, разказа Щерева във фейсбук, след като се наложило вчера да пише обяснения в 4-то Районно по сигнал на съвестен гражданин.

Цялата история започва преди няколко месеца, когато приятелят на Ваня разлепва в столичен парк обяви за "загубена панда". Всъщност "пандата" е самата Ваня, така я нарича Алекс на галено - "загубена панда". Актрисата от своя страна нарича приятеля си коала. На шега той оставя личния телефон на Ваня под обявата.

Закачката прави бум в социалните мрежи, а медии се надпреварваха да съобщават за "звяра", който е на свобода.

Дали на шега или не, някой съобщил в полицията, че певицата и нейният приятел отглеждат панда.

"Викаха ни с Алекс в Четвърто районно. Писахме показания. Случаят с пандата е даден в Прокуратурата от Министерство на водите и околната среда, след сигнал от съвестен гражданин, че притежаваме панда. Всичко това е след хиляда публикации, в които разказахме за тази шега. И стана ясно, че аз съм Пандата. Още ме търсят. А аз още не мога да повярвам как е възможно да има толкова тъпи хора. Това е отчайващо, доста. В тая държава и шегите не минават", написа актрисата във Фейсбук след посещението си в 4-то РУП.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.05 2014 в 14:13

Кво излиза сега, че публично си правили ташак-свалки - панди-коали? Еми на тъпа шега - тъпи последици. Даже трябва да им праснат една глоба, аз това че занимават обществеността с простотиите си.

08.05 2014 в 19:12

Ами то работата на 4РПУ е да тормози нормалните хора.Нека кажат колко престъпления са разкрили или колко престъпници са заловили

08.05 2014 в 13:58

Коментарът беше изтрит от модератор заради нецензурно съдържание!

08.05 2014 в 13:32

Офнюз имате грешка "звяра" не трябва да е в кавички но пък при "певицата" сте ги изпуснали.

08.05 2014 в 13:30

Те ти природозащитници, те ти министерство на околната среда ... да се бяха загрижили за офшорката на съсела дето ще застроява на карадере от това министерство, ама къде по лесно е гониш панди и да клепаш "природозащитници" - с един куршум два заека на догановото министерство на сараите и незаконните строежи. Всъщност мога да се съглася Ваня Щерева - А аз още не мога да повярвам как е възможно да има толкова тъпи хора. Това е отчайващо, доста.

08.05 2014 в 13:22

Мая Тонева ми направи деня. Такова плоско, аграрно мислене...цитирам:
" Нямаш ли мотика , за да поработиш, вместо да лепиш глупости по парковете ?"
Интересно ми е ти имаш ли мотика и защо седиш да сееш злоба в интернет, вместо да я ползваш?

08.05 2014 в 12:53

Абе да имаш панда, как да е - може би е възможно.
Но да имаш бамбукова гора, за да я храниш - това вече не виждам как ще стане в България :D

08.05 2014 в 12:52

@Мая Тонева - цъ,цъ, я ми кажи, душицо - как така се подава сигнал от някого, който дори не е виждал животното, нито може да съобрази, че да отглеждаш панда в обикновен дом би било истинско изпитание на стоицизма - ако въпростният не е крайно простоват серсемин? Като сте се загрижили за "животинките" се сърдете на майките и бащите си, дето оставиха държавата на пролетарския произвол, та сега всяко по-зелено кътче в страната е застрашено от мутренския бетон.

08.05 2014 в 12:52

Изключително умна, таланлива и невероятна е Ваня Щерева! Изключително оригинално хрумване! Поздравления!!! ♥