Довечера тръгва отново нощният транспорт в София

OFFNews 01 ноември 2023 в 07:31 930 0

Снимка

Тази вечер в 23,30 часа се възстановява движението на нощните автобусни линии от "Люлин 1" до "Младост 4" и от Студентски град до "Обеля", съобщиха от Центъра за градска мобилност. 

Общата спирка за всички автобуси е на пл. „Княз Александър Първи“, където ще има възможност за трансфер между линиите, уточняват от ЦГМ. 

Билетът струва 2 лева и важи за неограничен брой прекачвания. Пътуването може да се плати с пари в брой на кондуктора в превозното средство, с физическа или виртуална банкова карта, като се валидира на устройствата в автобусите.

От ЦГМ напомнят, че може да се заредят и предварително в картите за градски транспорт Sofia city card или в Sofia city card Ultralight. Друга възможност е плащане на пътуването през мобилното приложение, където можете да се плати също с банкова карта или през мобилен оператор.

Пътниците, които имат годишна карта за всички линии, заплатена по редовна тарифа, 24-часов или 72-часов абонамент могат да валидират тези карти за возенето си в нощния общински транспорт и нямат нужда от допълнителен превозен документ. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!