Борисов свикал щаб в дома си за отвлечения Адриан

OFFNews Последна промяна на 14 септември 2017 в 10:03 7357 2

Премиерът Бойко Борисов свикал експертен щаб в дома си за отвличането на Адриан Златков. За това разказа в ефира на bTV бащата на отвлечения Тони Златков.

"Благодаря на полицаите и на Бойко Борисов, който ме покани в дома си късно вечерта в деня на отвличането. Видях много сериозен екип от полицаи там, бащински изрази съчувствие за цялата ситуация и ме увери, че ще направятвсичко възможно да заловят похитителите. Преди това видях с очите си сформирани два екипа за отвличането на Адриан. Благодарен съм за усилията по случая. Но мисля, че страхът у нас никога няма да отмине", каза Златков.

Той сподели, че в момента семейството му се възстановява от преживяния стрес. "Адриан в началото беше доста дезориентиран, но постепенно всичко ще се оправи", каза Тони Златков.

10 минути след като е открил изоставената кола на сина си, той звъннал на 112 без още да знае, че става въпрос за отвличане. Не предполага кой може да стои зад тва, но и не смята, че бизнесът му е главна причина. "Не мисля, че съм нарушил нечий интереси", каза Златков.

Поисканата от похитителите неизвестна сума е била събирана в продължение на 4-5 дни, за което на Златков са помогнали негови приятели и партньори. Той отново не разкри размера на поисканата сума. Допълни, че я е хвърлил от посочен му мост като в момента на предаването е помолил полицията да не се меси.

Златков допълва, че похитителите са изпълнили всичко, което са обещали и макар да му е странно им благодари.

През април т.г. в автокъщата с луксозвни автомобили на Златков имаше умишлен пожар, като бащата на Адриан смята, е възможно да има връзка с отвличането.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови