Радев: Държавата винаги е по-силна, ще разкрием похитителите на Адриан Златков

OFFNews 13 септември 2017 в 17:47 5326 4

Снимка БГНЕС

Валентин Радев

Ние знаем, че такова едно отвличане пречи не само на бизнес, то пречи на всеки един от нас, то всява страх. Надявам се максимално бързо да се разкрие престъплението.

Това заяви министърът на вътрешните работи Валентин Радев при изслушването му във вътрешната парламентарна комисия по повод на отвличането на Адриан Златков.

Пред журналистите в НС министърът категорично отказа да отговори дали полицията е работила заедно със семейството и отвлечения. Причината: информацията ще бъде "чута" и от похитителите.

Радев е на мнение, че държавата винаги е по-силна и ще успее да разкрие престъплението.

Знаем, че ще намерим извършителите, каза той.

Министърът добави, че "в момента има екип в МВР, много мотивиран", който работи по случая.

25-годишният Златков беше освободен от похитителите си 12 дни след като беше отвлечен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12415

4

senester

14.09 2017 в 12:26

Пак нещо не ми е ясно,цялото МВР скокна да закриля сина на "бизнесмен" от котилото на Боко. Всявало страх отвличането - сред кого палячо - незаконно забогатели разбойници,мислещи се за капацитети,защото никой не им търси сметка за откраднатото? А виж,това за мотивирания екип,сформиран да разследва,вече си е страшно.Защото не може посредствен министър да състави друг екип,освен от некадърници.А знаем каква е унищожителната сила на амбицирани тъпанари - всеки ден по ТV го виждаме

17156

2

aviatora

13.09 2017 в 19:25

То има ли държава бе, палячооооо!? Държавата се изразява в това са пази 240 престъпника в народното райняно събрание.! КЕНЕф управляван от Мутрага Борисов! Убееееееее, УБИЙЦИ
 
X

Подкастът на OFFNews