Quantcast

Бивш шеф: Осъждан неграмотник пише "четри" и "пед" в ДАИ-Пазарджик

OFFNews Последна промяна на 05 май 2016 в 11:01 2957 5

Снимка bTV

Документ с автентичния правопис на Александър Иванов

Неграмотен и с криминално досие работи в ДАИ-Пазарджик. За това сигнализира пред bTV бившият директор на агенцията в града Владимир Добрев.

„Още в началото, когато назначиха Цветелин Цветанов за щеф на Автомобилна администрация, отидох да го видя и му казах, че имаме един служител, който трябва да освободим, защото има нарушения”, поясни Добрев.

Въпросният служител е Александър Иванов. Според справка на bTV той няма криминално минало, но според Добрев това не е вярно. „В свидетелството му за съдимост има три провинения – първото е, че е ударил бивш началник на ДАИ, второто е, че е ударил бизнесмен в едно заведение, а третото – аз съм го осъдил за обида и клевета”, пояснява бившият шеф на ДАИ Пазарджик.

Документи, писани от Иванов, показват и неговата грамотност: служителят системно е правил правописни грешки, като най-потресаващи са изписването на думите „четри” и „пеД”.

„След като представих на Цветелин Цветков тази информация, той отиде до бюрото си и извади една папка, в която въпросният Александър Иванов е докладвал мен”, разказва Добрев.

„Иванов е проблемен служител, допуска правописни грешки, конфликтен е на пътя, има и сигнали за него, че дължи пари. Това е недопустимо”, категоричен е Добрев.

Владимир Добрев разказа и за друга корупционна схема в „Автомобилна администрация”. През последните години, Добрев е бил уволняван от длъжността си пет пъти при смяната на всяко правителство. Всеки път той обжалва заповедта и е назначаван пак. „При последното уволнение ми се обади една бивша колежка, срещнахме се и тя каза, че за да остана на служба, трябва да си заплатя”, допълни Добрев.

Той категорично отказал да даде пари. Официален сигнал за корупционна схема също не е подавал, защото се притеснява, че ако го подаде ще го накарат да носи белязани пари и по този начин той ще излезе престъпник.

„Не взимам и не давам пари, аз ако съм бандит щях да влеза в някаква схема и да продължа с тази дейност”, допълва Добрев.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7300

5

Танг

05.05 2016 в 16:58

Команданте, ок, чЕкай да ГО преместя.

8137

4

Буда Гоцев

05.05 2016 в 16:34

Колко беше прав Велко Кънев по телевизията преди години, когато каза : "Да ви пикам на държавата" !

73928

2

El Commandante

05.05 2016 в 12:30

"По руски модел още от началото на миналия век."

A така те искам! Е тва ти е играта!

7300

1

Танг

05.05 2016 в 11:48

От низшите служители та чак до Баце са едни и същи калинко-неграмотници. Също така и ако все още не престъпници, то винаги готови за престъпления от корупционен характер. Мафио-държава от неграмотни, невършещи работа, но за сметка на това лоялни служители. По руски модел още от началото на миналия век.