Безплатни консултации във Виена Ин Витро Център в Токуда през декември

Вероника Шербанова 28 ноември 2013 в 14:26 4804 0

Д-р Лилия Димитрова, Виена Ин Витро Център
Д-р Лилия Димитрова, Виена Ин Витро Център

Безплатни консултации във Виена Ин Витро Център в Токуда ще се проведат през декември.

Прегледите ще се извършват от д-р Лилия Димитрова и д-р Ралица Сенкова, като в консултациите ще бъде включено и изследване с ултразвук.

В рамките на безплатните консултации пациентките ще имат възможността да се информират и за съвременните методи в областта на асистираната репродукция и да получат индивидуален план за постигане на бременност.

С помощта на ехографското изследване ще постигнем една по-прецизна диагностика и максимално адаптиране на терапията към всяка двойка, обясни д-р Димитрова.

Всеки отделен случай ще бъде консултиран съгласно световните стандарти за лечението на безплодие, тъй като вярваме, че международният опит има значение, посочи тя.

Първата дата за безплатни консултации е 2 декември, като е необходимо предварително записване на тел.: 02/420 02 79. Двойките с установени репродуктивни затруднения трябва да носят наличната си медицинска документация.

Ин витро процедурите във Виена Ин Витро Център се финансират от Фонда за асистирана репродукция. За да кандидатстват за финансиране на ин витро процедура, е необходимо пациентките да са избрали клиника и да са преминали консултация със специалист по репродуктивна медицина. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!