Без вода в столичните 'Красна поляна' и 'Хладилника'

OFFNews Последна промяна на 05 юли 2022 в 05:00 241 0

Чешма

Снимка Архив

Чешма

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Красна поляна“ и ПЗ „Хладилника“ днес, 5 юли, предупреждава дружеството.

В "Красна поляна" няма да има вода от 9:30 до 21:30 ч на ул. „Атанас Кирчев“ от ул. „Уста Генчо“ до ул. „Мечка“ и ул. „Мечка“ от ул. „Атанас Кирчев“ до ул. „Добротич“ и 54-то ОДЗ заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Атанас Кирчев“. Ако работите продължат над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на кръстовището на улиците „Мечка“ и „Атанас Кирчев“.

Заради прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. "Сребърна" в "Хладилника" няма да има вода от 10 до 20 ч на ул. „Сребърна“ от ул. „Шаварски път“ до ул. „Ст. Л. Костов“. Ако работите продължат над 12 часа, „Софийска вода“ ще осигури водоноска на кръстовището на ул. „Сребърна“ и ул. „Шаварски път“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването чрез имейл или безплатен СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови