Без вода в части от столицата

OFFNews 28 февруари 2024 в 00:25 1358 0

Софийска вода

Снимка Архив

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради строително-ремонтни дейности във в.з. Малинова долина и в.з. Бункера се налага спиране на водоподаването от 00:30 до 04:00 часа в района на: в.з Малинова долина – ул. „Арх. Георги Фингов“, ул. „Арх. Станчо Белковски“, ул. „Арх. Иван Данчов“ , ул. „Арх. Наум Торбов“, ул. „Арх. Васильов и Цолов“, в.з. Бункера – района между ул. „Хотнишки водопад“, ул. 6, ул. „Плитвишки езера“, ул. „Йовковци“ и комплекс „Секвоя“.

Във връзка с монтаж на водомер на ул. „Народно хоро“ в кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на ул. „Народно хоро“ от ул. „Буземска“ до бул. „Овча купел“ и ул. „Брезов рид“ от ул. „Народно хоро“ до ул. „Маестро Кънев“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови